Give Away!

Namnlösö
matte

Det är lördag vilken innebär Give Away! Men innan vill jag bara förtydliga en sak, vinnaren dras efter kl 20 och blir kontaktad via mejl sedan är det klart. Har ni inte fått något mejl har ni inte vunnit och nej jag presenterar inte vinnaren i ett enskilt inlägg. Anledningen till det är för att jag har en person som drar vinnaren och kontaktar hen eftersom jag inte alltid sitter vid datorn efter kl 20 en lördag kväll. Så nu vet ni det. 🙂

Så idag har ni möjligheten att vinna ett av dessa matta läppstift från Madlady.se. Kommentera vilken nyans du gillar och varför du skulle vinna denna produkt. Lycka till! 😀

AVSLUTAD!

132 reaktioner på “Give Away!”

 • Alicia skriver:

  Åh skulle va såå kul att vinna underground!
  Känner att det är den färgen som skulle passa min hy bäst och verkligen få mina läppar att poppa! Fingers crossed

 • Carina Trömber skriver:

  Jag ÄLSKAR underground och skulle VERKLIGEN bli överlycklig om jag vann för jag börjar på nytt jobb på måndag och vill då se smashing ut!

 • Matilda skriver:

  Underground! Så fin! Skulle passa HELT perfekt till min halloween-makeup som jag ska göra till nästa helg. Håller tummarna 🙂

 • Silly Me skriver:

  Jag är intresserad av att vinna Ecstasy!!! Jag äger inga ljusare läppstift så detta skulle vara perfekt!!!

  Fingers X!

 • Lovisa w skriver:

  grymt snygga alla tre! Då jag försöker komma utanför min comfort zone och vill testa nytt smink hade det varit en ära att få hem en av dessa läckerheter. Dessa hade suttit fint på mina läppar speciellt då jag inte tror många hade förväntat en färg som ecstasy på mig. Därför vill jag vinna just ecstasy

 • Michelle skriver:

  Jag skulle vilja vinna underground! Har blivit väldigt intresserad av smink och kommer förmodligen utbilda mig till make up artist. Men det är så enkelt att fastna i det smink man är van vid och underground vore verkligen att söka mig utanför min comfort zon! Samt som student har jag inte råd med att köpa så mycket nytt smink så vore fantastiskt!

 • Sofia skriver:

  Jag vill vinna ecstasy! jätte snygg färg som är perfekt nu till hösten! Älskar att variera färg på läpparna piffar upp så enkelt när man bara har puder och mascara

 • emelie hennerfors skriver:

  Underground är ju en gudomligt snygg nyans att ha nu på hösten! Tror att den skulle passa perfekt både till fest maken eller för att piffa till vardags maken en aning! Varför ska jag vinna? För att jag så gärna vill ha den! 🙂

 • Tilda skriver:

  Jag skulle vilja vinna Underground det är extremt snygg färg på läpparna puss och kram

 • Linn skriver:

  Jag skulle vilja vinna Underground! Jag har aldrig varit någon läppmänniska utan har gillat att ha neutrala läppar men på senaste tiden har jag äntligen fått upp ögonen för diskreta men ändå synliga läppstift. Känner verkligen att underground är ett sådant läppstift som man kommer känna sig snygg och självsäker i!

 • Denise skriver:

  Jag skulle vilja vinna den längst till höger då jag haft problem med att hitta den nyansen här nere, köpt på mig massa olika men de har inte varit rätt.

 • Linnea skriver:

  Jag skulle vilja vinna Underground!
  Är så dålig på läppstift och vill ha något diskret men endå fresh och så!

 • Johanna skriver:

  Jag fullkomligt älskade färgen ”Underground”! Jag är en tjej som väldigt sällan passar i läppstift eller glans överhuvudtaget om det inte är just i den här nyansen/färgen. Lite rosa och åt det matta hållet, en perfekt combo för mina läppar!

 • Alice skriver:

  Skulle blivit jätte glad om jag vann ecstasy. Varför jag skulle vilja vinna de är för att det är skit snyggt!

 • Josefine skriver:

  jag skulle vilja vinna UNDERGROUND och skulle självklart bli otroligt glad för en vinst!

  Jag har inget till läpparna för tillfället då jag tycker att det är svårt att välja ut något snyggt. Jag tyckte att färgen på detta var väldigt fint och jag skulle använda det flitigt nu under vintern! 🙂 så nu håller jag tummar och tår för en vinst!!

 • Lina skriver:

  Jag skulle vilja vinna underground då jag uppfattar färgen på läppstiftet som lämpligt för såväl vardagsstyling som för fest. Den matta looken känns mogen och trendig på samma gång, på så sätt som jag uppfattat min stil. Läppstiftet skulle på ett bra sätt knyta ihop vilken outfit som helst.

 • Hanna skriver:

  Jag är helt såld på nyansen Inavasion! Skulle pigga upp mina vardags outfits som alltid är 50 shades of black nu under höst/vinter.. xoxo!

 • Hibba skriver:

  Jag skulle verkligen vilja vinna UNDERGROUND då jag vill känna mig snyggare som en gravid mamma & då jag är sämst på sminka mig om läpparna. Underground kan vara lösningen ! Varför just jag ? En mamma kan behöva den för att öka ens självförtroende mer om vardagen o varför inte om kvällarna med denna stora runda magen. Håller tummarna !

 • Maria skriver:

  Eftersom jag fyller år idag, skulle jag bli glad för underground.

 • matilda skriver:

  älskar underground! skulle vilja vinna det eftersom jag inte äger ett enda läppstift eller glans haha

 • Julina Åkesdotter Nilsson skriver:

  Jag skulle vilja ha färgen ”underground”. Det är en sån himla snygg höstfärg och matta brunbeiga färger är verkligen färger jag älskar!!
  Kram Julina

 • Beatrice skriver:

  Hej! Kul med give away Blev totalt förälskad i underground!!
  Hade varit sjukt kul att vinna då den turen alltid hoppar över mig till någon annan. Så hoppas på att lyckan har kommit över på min sida för en gångs skull .

  MVH Beatrice

 • Melinda skriver:

  Åh jag skulle jättegärna vilja vinna underground. Jag har bara ett läppstift faktiskt och jag har aldrig vågat köpa något dyrt ifall det skulle vara fel färg men just den färgen ser perfekt ut så skulle vara jättekul att vinna den :))

 • Moa skriver:

  Åh älskar verkligen underground, äger bara jätte dåliga läppstift och har så svårt att hitta den perfekta nyansen men denna ser helt perfekt ut! Skulle bli så himla glad verkligen! ❤️

 • J skriver:

  Jag vill vinna. 🙂

 • Amina skriver:

  Underground och ecstasy var båda riktigt snygga! Hade blivit otroligt glad av att vinna vilken som helst av de alla tre egentligen, men jag tror någon av de två hade passat mig riktigt bra. Jag har inte hunnit prova Gerard Cosmetics ännu, men har velat göra det, så det hade varit super kul om jag vann. 😀

 • moa skriver:

  jag skulle vilja vinna UNDERGROUND just för att jag själv inte har några läppstift och är ju student så pengarna går åt riktigt fort;) Men denna färg har jag även letat efter sjukt länge och att ha chansen att äntligen kunna få det är ju hur bra som helst!

  Kram

 • Martina skriver:

  Jag vill så gärna vinna Ecstasy! Jobbar i repan på ett hotell där man är ansiktet utåt. Jobbar oftast själv och har mycket att göra, så det är inte ofta man hinner gå och piffa till sig. Då vore detta läppstift perfekt i och med att det ska hålla så pass länge, och dessutom är gudomligt snyggt!

 • Hanna skriver:

  Invasion! Skulle vilja vinna detta då jag alltid velat prova en lila nyans, så sjukt snyggt speciellt nu till hösten, men har inte pengarna att köpa/chansa på en färg jag inte vet om jag gillar när jag enbart lever på mitt studiebidrag 🙂

 • Ellen skriver:

  Underground är ju PERFEKTA nyansen, den skulle jag verkligen vilja vinna för den passar ju till ALLT!! Så snygg!

 • Kristin skriver:

  Jag skulle gärna vilja vinna underground då det läppstiftet skulle passa perfekt till mitt 20års firande om några veckor!:D

 • Micaela skriver:

  Har letat efter ett snyggt läppstift länge nu, och fastna helt och håller för underground! SÅ snyggt! Har blivit av med min tandställning ganska nyss och kan äntligen gå runt och le, plus att det blir roligare när man har en snygg färg på läpparna att flasha med! Hoppas jag vinner

 • Lina skriver:

  Har Underground läppstiftet och älskar det!! Skulle därför supergärna testa ett av de andra och tycker att Ecstasy färgen var otroligt fin! 🙂 Så om jag skulle vinna skulle jag vilja vinna det! 🙂

 • Moa H skriver:

  Jag älskar verkligen färgen i Invasion. Den skulle framhäva min personlighet lite mer då jag är väldigt stadig och kan stå på egna ben efter en upp och ner period. Jag har inget läppstift alls faktiskt, förutom en läppenna som jag är otroligt trött på. Vill verkligen ha en förändring på mina läppar.

 • Sofia skriver:

  Älskar färgen ”underground”! Jag har äntligen lärt mig att våga använda läppstift med lite annorlunda nyanser, och då jag passar i kalla toner så hade detta varit perfekt 🙂

 • Josefin skriver:

  Jag skulle vilja vinna färgen ”Underground”, det är en sån himla fin nyans och väldigt fin nu på hösten! Skulle bli jätteg

 • Hanna O skriver:

  Jag skulle vilja vinna ECSTASY då jag är en person som inte vågat ha så mycket färg på läpparna tidigare! Fler och fler börjar bära färg på läpparna och de är så snyggt! Även jag som helst bär svarta kläder har börjat älska färg på läpparna och skulle gärna vilja ha det själv! Så därför skulle jag vilja vinna den perfekta färgen som passar perfekt till just svart! Kram

 • Felizia skriver:

  ”underground”
  För jag har letat som en tok efter den typiska ”kylie jenner” till min nya, mer vågade look att visa upp på släktträffen i slutet av november! Har alltid varit den tysta, försynta tjejen i bakgrunden! Men är nu redo att kliva fram och visa vem jag igentligen är – och vill vara !! ✨

 • Malin skriver:

  Jag skulle vilja ha färgen Ecstasy. Jag har varit på jakt efter en liknande färg ett bra tag nu som jag tror skulle passa till mina gröna ögon, däremot har jag som student inte känt att jag har råd att ”slösa” pengar på smink på samma sätt som förut. Därför vore det kul att vinna och få in något nytt i sminkhyllan!

 • Jannike skriver:

  Jag skulle rocka färgen esctazty

 • Nora skriver:

  Hej!
  Jag vill gärna vinna färgen underground.
  Jag har länge velat testa någon av deras läppstift men inte lagt pengarna på det då jag sparar ihop till en resa!
  Så hade vart jätte kul att vinna, Kram!

 • Tilde skriver:

  Hej Annica,
  Jag hade hoppat av lycka om jag vann den fantastiskt fina Ecstasy. Nästa månad får jag ta äntligen ta av min tandställning efter 2 år och jag skulle så så så gärna visa upp mitt nya leende med denna produkten på läpparna så nu håller jag tummarna!
  Kram Kram

 • norea skriver:

  Jag vill gärna vinna färgen ”underground”
  Tror den hade passat in på min nya outfit som jag beställde hem häromdan, kommer bli super snyggt med den färgen på läpparna!
  Håller tummarna!

 • Marielle skriver:

  Jag älskar matta färger i läppstift och tycker det är SÅ snygg, då jag är ett stort Kylie-fan så har jag fått det efter henne. Har köpt så mycket läppstift men inte riktigt hittat någon fin färg men nu när jag såg underground så såg jag att det är exakt sån färg jag vill ha!! Hoppas!

 • Mamma skriver:

  Annica,
  Tack för att du ger någon glad hen en chans att vinna detta 🙂
  Om jag skulle vinna så önskar jag färgen ”underground”.

 • Issa skriver:

  Jag skulle vilja vinna Ecstasy, älskar sån färg, tycker den passar så bra till hösten! Matta läppstift är så bra då jag tycker det passar sååå bra till mitt annars så glansiga ansikte hehe. Men den färgen är perfekt & jag har aldrig testat liquid lipsticks så det hade varit roligt att få tillfället att testa, håller tummarna!

 • Wilma skriver:

  Jag skulle verkligen bli överlycklig om jag vann färgen UNDERGROUND!! Har letat överallt efter ett matt nude läppstift och äntligen verkar det som att jag hittat det:D

 • Ida skriver:

  Jag har alltid velat ha ett läppstift (speciellt nu till hösten när det som mest inne) men har aldrig riktigt vetat vilka som är bra eller värda att lägga pengar på. Jag tycker verkligen att det är såå fint med beiga/mörkare färgen och läppstiftet ”underground” tror jag skulle passa perfekt som mitt första läppstift! Ha en bra dag❤️❤️

 • Alma skriver:

  Underground!! Vilken härlig färg, den skulle verkligen göra pricken över i:et i outfiten!

 • Julia skriver:

  Jag skulle vara så jävla snygg i underground, behöver den färgen i mitt liv :):) kraaam

 • Maida skriver:

  Det skulle vara roligt att vinna underground färgen då jag inte riktigt har hittat en sådan kall färg! Tycker att det ser så fint ut på läpparna i höst 🙂

 • Veronica skriver:

  Jag gillar underground. Färgen är helt underbar och helt perfekt i mina ögon. Jag har länge letat efter just den här färgen så jag tror denna skulle passa perfekt på mina läppar 🙂

 • Nova skriver:

  Hej Annica!
  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna Underground. Jag har en vääääldigt jobbig tid i mitt liv nu, mina föräldrar bråkar jättemycket och ska skilja sig, vi ska flytta från mitt drömhus, vi ska avliva mina husdjur som jag har levt med hela livet, mitt knä är paj så jag kan inte spela tennis som jag älskar och min bästa vän fryser ut mig. Det låter fejkat men jag lovar att det är det inte. Mitt självförtroende är under 0. För att få upp det så stänger jag in mig på mitt rum och kan sminka mig i timmar för att se hur fin jag egentligen är. Om jag skulle vinna så skulle mitt självförtroende stiga ytterligare och jag skulle kunna vara mycket lyckligare än vad jag är nu.
  Kram

 • Hannah skriver:

  Skulle så gärna vilja ha färgen underground! Har letat efter ett läppstift hur länge som helst nu och färgen är ju perfekt 😀
  Skulle bli så sjukt glad!!
  Kram

 • Jonna skriver:

  Underground vill jag, som alla andra ha!
  Nytt jobb på g, med detta på läpparna ska dom få se vad jag kan ge!
  Med självförtroendet på topp kan ingen för mig sätta stopp!
  Håller tummarna och ber, att du Underground till mig ger!

 • c skriver:

  Jag skulle vilja vinna färgen ecstasy då den är äckligt snygg. No more words needed.

 • Stephanie skriver:

  Jag skulle vilja vinna underground. Tycker färgen är gudomlig och passar till alla tillfällen nu i höst. Jag har heller inte tidigare testat något från Gerhard cosmetics så skulle vara jätteroligt att få chansen

 • Madeleine skriver:

  Invasion! Avgudar färgen ☝ Har länge letat efter ett matt läppstift men inte fastnat för något, detta känns som det kan vara it. Vore superkul att testa

 • Maia A skriver:

  Åh alla färger är ju så himla fina! Skulle vilja vinna underground för den skulle vara så fin att bära såhär i höstmörkret!

 • Linnéa skriver:

  Hej! Jag skulle antingen vela ha ecstasy eller underground. 🙂

 • fredrika skriver:

  Skulle vilja vinn underground för att den hade varit perfekt att piffa upp min tråkiga sminkväska med. Efter att man nyss fått barn har man inga jätte stora chanser att ta sig ut och shoppa, då vi bor mer på landet.
  Tack för en superbra blogg !
  Med vänlig hälsning, Fredrika

 • Camilla skriver:

  Vinner jag vill jag ha underground!

  Hade varit perfekt att piffa upp sig lite extra med ett snyggt läppstift.
  Jag tycker jag ska vinna detta då det hade gett mig en puff framåt, är alldeles för feg för att leka med färg på läpparna, men vinner jag detta hade jag burit det både till fest och vardag 🙂

  Kram från Camilla

 • sofia skriver:

  Underground är min absoluta favorit! den ger ett såntdär härligt frostbitet utseende utan att man måste gå ut i kylan och trycka läpparna mot en stolpe.
  perfekt färg för mig som inte riktigt vågar köra på mörka läppar men ändå vill ha något lite extra.

 • Julia skriver:

  Jag skulle vilja vinna undergrounde (som de flesta andra här i fältet tydligen 🙂 Har just köpt mig ett väldigt mörkt matt läppglans och skulle vilja ha något fint att ha på läpparna i en ljusare variant vissa dagar 🙂

 • Catrin skriver:

  UNDERGROUND

  Hade blivit överlycklig om jag hade fått chansen att vinna ha ett snyggt matt läppstift som skulle passa perfekt i min sminkväska som mest ekar tom! Har suktat efter just Underground länge men har tyvärr inte haft möjligheten att köpa ett, kanon bra give away!

 • Maria Angela skriver:

  Halloj! Blir väldigt gärna en megalycklig vinnare av ett läppstift i färgen: Underground! Behövs för att lysa upp de regniga dagarna här i Norge (Bergen)! /Läsare i Norge

 • Alexandra Persson skriver:

  Jag hade blivit så glad om jag vann Invasion! Älskar färgen, skulle passa perfekt på mina läppar. Gillar ha något annorlunda och sticka ut.
  Skulle ha det både till vardag och fest. Matta läppar är så snyggt och till hösten måste man prova något nytt!

 • Alexandra skriver:

  ÅÅhh!! Älskar Underground!! Jag älskar matta, kalla färger i läppstift och tycker det är jättesnygg!! Den skulle vara perfekt till en snygg höstoutfit!! Jag är student och på grund av det finns det tyvärr inte pengar kvar till att unna sig något snygg. Skulle verkligen bli jätteglad och skulle verkligen förgylla min vardag just nu under tenta och omtenta tider… Fingers crossed!!

 • Alice skriver:

  Jag skulle vilja vinna färgen underground för att färgen är urläcker. Hade passat perfekt till event eller fester men även lika bra till vardags.
  Hade vart så roligt att vinna!
  Kramar

 • L skriver:

  Alla är fina men jag gillar underground mest, har väldigt små läppar så detta är nog det som skulle funka bäst (är rätt blek också :p)

 • Jennifer skriver:

  Åååh skulle jätte gärna vilja vinna ecstacy! Så himla fin färg verkligen, skulle vilja vinna därför jag suktat efter det så himla länge och för att jag snart börjar ett nytt spännande jobb!:) kram

 • matilda ♥ skriver:

  Jag skulle bli superglad om jag vann läppstiftet i färgen Underground!! Hade varit perfekt med en sådan färg nu till hösten då det alltid är kul med något snyggt på läpparna 😉 Dessutom har jag även kikat lite på Gerard cosmetic’s produkter tidigare och dem verkar sjukt bra. Kram! 🙂

 • Kristina Lindblom skriver:

  Underground är sjukt snygg färg, den skulle jag vilja ha!

 • Martha skriver:

  Tycker att underground ser jättefin ut. Önskar att jag vinner den eftersom jag gillar att pussas och då är matta läppar ett måste. Jag brukar ha ganska stark ögonmake och då ser denna nyans perfekt ut. Älskar dessutom att prova nya produkter. Ha en härlig lördagkväll

 • Matilda skriver:

  Oh skulle så gjärna vilja vinna läppstiftet underground, har jätte länge vartit på jakt efter en läppfärg a la Kylie Jenner och denna läppstiftet har den perfekta färgen så fint verkligen! 😀 skulle betyda så mycket hade gett upp hoppet på att hitta det där läppstiftet med den där alldeles perfekta matta färgen tills nu

 • Olivia skriver:

  En tjej som precis blivit väldigt intresseras utav smink och hud produkter och lägger nu mycket tid för att lära mig nya snygga sminkningar. Skulle vara super kul att få pröva på underground.

 • Martina skriver:

  Heej:) jag har precis vågat mig på det här med läppstift och har hittills endast kört på rött matt stift. Tror att underground-färgen är något för mig, så därför skulle jag gärna vilja vinna det! Ha det bäst, kraaam

 • Therese skriver:

  Skulle så gärna vilja vinna underground!! Otroligt snygg färg och hade varit kul att utöka samlingen på läppstift!

 • Steffi skriver:

  Jag ÄLSKAR underground! De är en av dom finaste färgerna jag har sett på läppstift! Skulle såå gärna vilja ha de läppstiftet för de skulle göra vilken look som helst fulländad

 • Rebecca skriver:

  underground är helt klart favoriten, nyansen är precis en sådan jag letat efter. Nu till hösten har jag bestämt mig för at våga mer läppar men det är svårt att hitta den där perfekta nyansen. speciellt en som passar denna årstid. denna är inte för mörk och älskar matta kalla läppar så tror att underground kommer bli perfekt när man ska våga sig på någonting nytt och inte vill sticka ut för mycket men ändå se flawless ut.

 • Therese skriver:

  Ecstasy är ju to die for! Jag borde vinna för att jag skulle se grym ut i den 😉

 • Mikaela skriver:

  Underground är min favorit!
  Lyxa till med lite färg på läpparna gör outfiten snyggare och komplett! Håller tummarna så man kan känna sig lite snyggare i höstmörkret

 • Nat skriver:

  Skulle vilja vinna underground! Såå snyggt!

 • Anonym skriver:

  jag bara älskar färgen underground, tänker mig en den färgen till ett par mörka byxor, svart polo snyggt halsband, snygg sminkning inget för mycket och underground på läpparna sjukt snyggt och just därför vill jag vinna det 🙂

 • Shabnam skriver:

  Åh vilken rolig tävling, jag är jättegärna med!!
  Min favoritnyans är utan tvekan underground då det är en nyans som jag anser enkelt kan kombineras med flera olika färger och som är en nyans som jag länge har letat efter. Det är enligt mig den perfekta nyansen!
  Kram<3
  Ps. tack för en underbar blogg!

 • Malin skriver:

  Jag hade velat vinna nyansen underground! älskar färgen och allt med den, den är perfekt!

 • Sofie skriver:

  jag bara älskar färgen underground, tänker mig en den färgen till ett par mörka byxor, svart polo snyggt halsband, snygg sminkning inget för mycket och underground på läpparna sjukt snyggt och just därför vill jag vinna det 🙂

 • Elin skriver:

  Jag skulle bli så himla, himla glad om jag vann!! Tycker Underground är jättefint! 🙂

 • Mathilda F skriver:

  Åh Underground är så fin. Skulle tänka på New York underground varje gång jag använde den och få vibes av The big city
  Kram från Mathilda

 • Linda skriver:

  Hej!
  Jag skulle nog aldrig unna mig en sån färg, det är inget jag använder i vanliga fall. Men när man ser dina bilder så ser det ju så sjukt snyggt ut så man vill ju testa!!
  Ecstasy tilltalar mig mest

 • Angelica skriver:

  Underground-yes please! Tack för fin tävling!

 • Sofia skriver:

  HEJ!
  jag skulle vilja vinna nyansen underground, älskar allt med den. Som en fattig student är det inte så enkelt att kunna unna sig lite bättre smink så om jag vann denna hade jag klarat mig ett bra tag och blivit otroligt glad och tacksam. kram!

 • Ebba Andersson skriver:

  Åhh vad roligt att man ÄNTLIGEN!! ser den färg man har letat efter i läppstift. Underground är en perfekt och ursnygg färg som jag alltid velat ha men aldrig hittat. Är sjukt tacksam över att du har give aways på din blogg, så man kan få chansen att vinna fina grejer som man annars inte har råd med eller inte hittar själv. // KRAM

 • Johanna skriver:

  Underground skulle jag vilja ha!! Så fint! 🙂

 • Josefine skriver:

  Ååh jag skulle gärna vilja vinna alla 3! Men jag fastnade lite extra för ”underground”. En väldigt fin färg.
  Varför jag ska vinna.. Hmm svårt.
  För att jag tror det skulle bli väldigt fint till mina chocklad bruna ögon. En naturlig sminkning och sen den fina färgen på läpparna. Hoppas detta var en bra förklaring till varför just jag ska vinna! 🙂

 • Nicole skriver:

  Jag skulle vilja testa den i färgen ecstasy av den enkla anledningen att den ser fett snygg ut och det är kul att testa något nytt 🙂

 • Sara skriver:

  Åh! Jag skulle så gärna vilja vinna underground. Ända sen jag sett flera YouTubers och bloggare ha den har jag suktat jävulskt efter den. Den är definitionen av höst för mig! Det finaste matta läppstiftet på marknaden! Hands down. Love it!

 • Sandra skriver:

  Jag skulle vilja vinna underground, det är ett riktigt fint läppstift som jag skulle använda både till vardags och fest!

 • Julia skriver:

  Jag har länge velat ha ett matt läppglans med tydlig färg såsom ”ecstacy” eftersom jag jobbar helg och vill kunna vara helgfin på jobbet utan att det blir för mycket! Hoppas jag har vunnit när jag går på mitt skift 20.20 🙂

 • Maria skriver:

  Hej! Jag skulle vilja vinna läppfärgen invasion då jag har fallit för lila och tycker de är så snyggt på läpparna! Blir också lite roligare med en färg som lila som jag vanligtvis inte använder på mina läppar! 🙂

 • Zandra skriver:

  Jag har länge varit ute efter en färg som underground, älskar den! Jag har nyligen höstfixat mina läppar och detta läppstiftet skulle verkligen vara pricken över i:et 😀

 • Caroline skriver:

  Åh, jag skulle sååå gärna vilja vinna Underground! Jag har ännu inte testat något från Gerrard Cosmetics men deras läppstift och läppglans verkar så fina och så himla bra. Jag har haft en dålig dag idag så detta skulle verkligen göra mig på bättre humör och göra min lördag helgrym!

 • Emma skriver:

  Hej 🙂 tycker alla färgerna är underbart fina och hade inte spelat någon som helst roll vilken jag van. Men favoriten är underground ❤️ Läser din blogg ofta men är första gången jag kommenterar något. Jag hade gärna vunnit den så jag kunde få göra mig extra fin till min pojkvän/sambo på vår 3 års förlovningsdag.

 • Afrodite skriver:

  Skulle vilja vinna invasion då det är en perfekt färg för min syster. Hon provar alltid massa olika läppstift men hittar aldrig sin rätta färg. Jag tror att den nyansen skulle passa henne perfekt.

 • Tilda skriver:

  Skulle jätte gärna vilja vinna ecatacy! ÄLSKAR den färgen och tror den skulle se ut som en ”My lips but better” färg på mig! Har letat efter ett läppstift i denna färg och redan för några dagar sen när du skrev om dessa läppstift blev jag super intresserad! Så nu när du har en tävling hoppas jag på det bästa! Kramis

 • Dimitra skriver:

  Jag skulle vilja vinna underground för det är så inne med den färgen nu till höst och jag har aldrig varit en riktigt läppstift tjej för jag är rädd att färgen sak försvinna eller smetas ut men har hört så mycket bra om dem här så skulle jättegärna vilja vinna underground som sagt. 🙂

 • Josefin skriver:

  Jag skulle vilja ha färgen underground då den bara är helt snygg, färgen talar för sig själv skulle jag säga. Har precis börjat använda läppstift och insett, ”hur kunde jag klara mig tidigare?”. Nu är det enda jag vill köpa när jag är på stan läppstift, så det skulle ju knappast blir bättre om man även hade en chans till vinst av detta otroligt härliga märke inom makeup. 🙂

 • Elin skriver:

  Jag skulle vilja ha läppstiftet ”underground”. Det hade piggat upp i skolan och i denna mörka årstiden det är nu!

 • Emma skriver:

  Hej! Skulle vilja vinna underground, då jag har testat många olika läppstift som inte har hållt bra på läpparna och när det är du som tipsar om detta så måste det vara en bra produkt!! Kram

 • Forss skriver:

  Jag skulle vilja ha nyansen Ecstasy eftersom jag länge varit på jakt efter ett läppstift just i den färgen men aldrig hittat nått… Älskar att den är neutral men samtidigt lite utstickande, det ger ett tufft intryck!

 • Josefin skriver:

  Underground vann mitt hjärta och den är jag MYCKET intresserad av att vinna.
  Anledningen till varför jag skulle vilja vinna denna produkt är simpel, Läppstiftet vart as snyggt och jag skulle blivit överlycklig för att äga den färgen. 🙂

 • Linn skriver:

  Jag har aldrig varit en person som använder läppstift men Ecstasy är en färg som kommer få mig börja använda läppstift!

 • Tinna skriver:

  Har förbaskat svårt att hitta makeup som passar mig. Har mörkblont hår, blå ögon och ganska ljus hud. Snälla Annica, välj åt mig. Behöver pigga upp ett hösttråkigt face. Vet att du har mkt god smak. Ha en fortsatt trevlig kväll. Med vänlig hälsning, Tinna

 • Mikaela.E skriver:

  Jag skulle vilja vinna läppstiftet i färgen ” Underground”, just för att färgen är übersnygg och den skulle piffa upp vilken look som helst nu när vi går mot mörkare tider.

 • Rebecca skriver:

  Jäklar vad snygga!! Skulle så hemskt gärna vilja vinna underground eftersom den är exakt en sådan nyans som jag har letat efter. Helt perfekt, och så är det matt dessutom! Har aldrig varit ett super fan av läppstift, men har nu på senare dar verkligen fått upp ögonen för det och det skulle varit en dröm att vinna underground!

 • Alice Ö skriver:

  Åh älskar verkligen underground! Hade varit så roligt att vinna denna giveaway. Jag har nyligen upptäckt läppstift och skulle så gärna vilja utöka min läppstifts-kollektion!

 • Gisela skriver:

  Jag skulle vilja vinna underground, skulle passa min svarta klänning jag tänkte ha på Nyårsafton. Kul med lite färg:)

 • cindy skriver:

  har klickat hem å väntar på att mina matta läppstift ska komma. färgerna är mörkröd, svart å plommon lila, det enda som fattas i min samling är då underground-färgen!! så hade varit kul att vinna den 😀

 • Malin skriver:

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna underground!!! Jag suktat efter det läppstiftet då jag älskar färgen verkligen, men har aldrig tagit tillfället i akt och köpt det. Så därför skulle det vara perfekt att vinna denna tävling 🙂 kram!!

 • Jessica skriver:

  Kul! Skulle jag vinna hade jag önskar Underground!

 • Sara skriver:

  Jag äger inga läppstift då jag inte är ett fan av mycket färg, men såg Underground & kände verkligen att den färgen kändes helt rätt! Skulle va så kul att vinna den & äntligen lägga till ett läppstift i sminksamlingen 🙂

 • Priscila skriver:

  Skulle vilja vinna färgen underground den är verkligen en it färg just nu och går med allt både till vardags och fest en mkt sofistikerad färg

 • Priscila skriver:

  Skulle vilja vinna färgen underground den är verkligen en it färg just nu och går med allt både till vardags och fest en mkt sofistikerad färg och att den är matt är bara en plus i kanten så kär i färgen

 • Lisa skriver:

  Tycker färgen Underground är sjukt snygg ! Har inte många läppstift och som fattig student vore detta perfekt !

 • Ella Lindvall skriver:

  Jag skulle vilja vinna färgen Ecstasy såååå gärna!! Gaaaash den färgen är ju så snygg. Vill ha den färgen för att den skulle vara fin nu till höst och vintertider!
  Kram

 • Miranda skriver:

  Kommer inte ihåg sist jag använde läppstift, förmodligen nått kladdigt från BR när jag var barn.
  Men ”Underground” ser verkligen sååå himla läcker ut, så den vill jag definitivt prova!

 • Nathalie skriver:

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna underground till min sminkkollektion som inte är den bästa! Jätte fin färg som kommer passa perfekt!

 • Amanda skriver:

  Skulle såå gärna vilja vinna underground! En perfekt vardagsfärg.

 • Elin skriver:

  Jag skulle bli såå glad över att vinna detta läppstiftet UNDERGROUND! Plånboken räcker tyvärr inte till för stt beställa detta nu innan jul

 • Signe skriver:

  Underground skulle sitta fint på mina läppar
  när jag inför kvällen sminkar mig och peppar
  Med en så fin mun – aldrig att jag deppar!
  Inget kan stoppa mig när jag på dansgolvet steppar

 • Emmie skriver:

  Jag skulle vilja underground för jag har inget läppstift som ens är nära den färgen så det skulle vara jättekul och prova något nytt!

 • Lotta Stenmark skriver:

  Hej! ÄLSKAR Exctacy !! Sån perfekt färg att ha både till vardags om man vill se lite extra fin ut och även till fest med sotade ögon! Har inget från gerard i min ägo än så skulle bli skitglad om jag vann 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.