Ge inte upp era drömmar!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alltså jag är så glad! Jag har suttit och tänkt en stor del av dagen vad jag har mycket att vara tacksam för. När jag bodde i Östersund så var jag en osäker tjej som älskade att jobba på skönhetssalongen, hade en underbar hund och kunde hälsa på min familj när jag ville. Men ändå drömde jag lite om ett annat liv, jag läste bloggar och kände själv att fasen det där vill jag också göra. Jag vill också bli bloggare och leva det livet som dom gör. Resa mycket, gå på roliga event, träffa härliga människor och få jobba hemifrån.

Allt det som jag drömde om har gått i uppfyllelse och det är jag så jäkla glad över. Språngbrädan in i detta liv var Big Brother. Jag ville så gärna fly från mitt liv och mitt ex i ÖSD så jag sökte till BB, skickade säkert in 25 ansökningar för att dom inte skulle missa mig och jag kom med.

Efteråt så tänkte jag ”jag måste smida medan järnet fortfarande är varmt, utnyttja mina skönhetskunskaper, starta bloggen och bli grym på det” och titta vart jag är idag. Jag har fått göra saker som jag knappt vågat drömma om. Jag har fått lära känna så många underbara människor, jag har fått resa mer än jag någonsin trott och jag har ett jobb som jag älskar. Men jag har fasen kämpat, som jag kämpat i uppförsbacke men jag har alltid stått upp för mig själv. Och de dagar jag inte orkat har Marcelo funnits där för mig, peppat mig att fortsätta kämpa för det kommer bli bra tillslut vilket det alltid blivit.

Jag vill också tacka alla er, alla er som trott på mig hela tiden, som följt och stöttat mig genom allt och visat uppskattning till det jag gjort och presterat. Jag är så lycklig att jag har mitt liv, att jag har människor som tycker om att besöka min sida och verkligen verkligen uppskattar det jag gör.

Nu är det bara 19 dagar kvar till jag får åka iväg på min efterlängtade semester och när jag kommer tillbaka till 2017 så kommer jag vara taggat till tusen att ta mig an det nya året. Jag vill bara säga att jag är evigt tacksam för all hjälp jag fått och jag vill uppmana er alla att aldrig sluta tro på er själva. Våga satsa mot era mål, det kommer att dyka upp problem efter vägen men det är bara att lösa det då och köra vidare! 😀

7 reaktioner på “Ge inte upp era drömmar!”

 • Anonym skriver:

  Varför skriver du inte till vi ska åka på våran efterlängtade semester, tycker det låter mycke bättre!

 • Mia skriver:

  Jag har följt dig och Marcelo sedan BB-tiden.Det var många som inte trodde på varken ert förhållande eller din blogg utan menade att ni bara hade 5 minuter i rampljuset. Men tji fick dom 🙂 Du bevisade motsatsen och att hårt arbete lönar sig. Fint att även ni håller ihop 4,5 år senare 🙂 Hoppas ni får en mysig och skön semester i Thailand. Ta hand om varandra och ladda batterierna

 • anonym skriver:

  Jag tycker dom bevisar hela tiden att dom tar hand om varandra o tar hänsyn. Mycket mer änn många andra par gör o det är bra. Man ska lyfta upp varandra. Det materiella betyder egentligen ingenting.

 • Jannice skriver:

  Jag har följt dig sedan du var med i Big Brother och du är verkligen värd detta livet och jag är så himla glad för din skull! ♥

  En dröm som jag har just nu är att få bli nästa års modell för Hårkontroll. På måndag kommer 3 finalister att utses och jag är med och fajtas om finalplatserna. Skulle bli så otroligt glad om du och dina läsare ville hjälpa mig hela vägen dit genom att rösta på mig! ♥
  http://www.harkontroll.se/tavlingsbidrag/jannice-skoglund

  Hoppas du får en fin dag!
  Kram

 • Tove skriver:

  Verkligen jättekul om du börjar må bättre å tänka på det positiva!.. kan dock inte undgå känslan av att det har mycket med er resa att göra som du verkar se väldigt mycket fram emot vilket jag förstår! Men det känns lite som att du är rastlös och alltid behöver någon kick för att bli glad och må bra? Du verkar alltid sträva efter något mer ist för att försöka finna lugn å trygghet och på det sättet må bra..Du säger själv att du älskar att gå på events å tillställningar å du är driven, samtidigt som du sagt att du kanske har en FOMO och du nu försöker ta det lite lugnt ett tag för att du känner att kroppen börjar säga ifrån.. kanske ett nyårslöfte ska handla om att finna lite mer balans än fler mål att sträva mot?

 • Tove skriver:

  Tycker du verkar vara en bra tjej och jag gillar din blogg, jag vill bara ditt bästa med kommentaren ovan♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.