Gästa radio samt långpromenad i naturen


Strosar runt i samma kläder som igår, oborstat hår, är inne på min andra kopp kaffe och går igenom mejlen. Fick precis en förfrågan om att gästa P4 nu på eftermiddagen så kl 16 ska jag vara där och prata om låten som släpps inatt. Jag kommer ihåg när jag satte datum, det var ganska länge sedan och inatt smäller det. Fan vad jag är nervös alltså. Jag försöker att inte sätta så höga krav på mig själv, detta är min första låt och att bara ha gjort en låt är stort nog så det kommer jag att fira inatt på Marité när jag ska spela och imorgon eftermiddag med några vänner. 🙂

Solen skiner även idag och det är så tyst att jag skulle kunna höra en knappnål falla i marken, det finns inget här som kan stressa mig och Stitch njuter för fullt. Jag mår ju så bra när jag ser min hund njuta, hon är ju trots allt min lilla bebis. 🙂

Igår efter jag landade på flygplatsen åkte ju jag hem till min farmor och mötte upp henne och pappa, vi fikade som alltid och i hennes kök så hänger det saker som vi gjort till henne när vi var små. Bland annat den här tavlan. Den broderade jag till henne som en julklapp när jag var 12 år. Där min pappa bor är det ju kossor utanför så jag är verkligen uppvuxen på landet så därför fick jag väl en feeling av att göra just en liten ko. Jag tycker det är så gulligt av ens far- eller morföräldrar eller även när föräldrarna hänger upp sådant här som dom fått av sina barnbarn eller barn. 🙂

När vi var på väg hem till huset från min farmor. Alltså är det bara jag eller ser jag genast mycket fräschare ut av den norrländska luften!? 😀

När vi kom hem blev det en långpromenad med hundarna. Stitch fick springa löst och hon levde ju life i naturen. Jag kom även på en sak när vi tog ”Lokerundan” som vi kallar det, när jag var liten så gick jag den här 5km långa rundan med mina syskon och tiggde påskgodis. Jag kan säga såhär, vi fick ju inte så mycket godis trots allt promenerande för det är ju flera hundra meter mellan alla grannar och vissa av dom var ju inte ens hemma. Så det tog ju timmar för oss att promenera med våra korta ben och när vi kom hem så var våra korgar inte ens halvfulla och det var knappt godis i dom utan mer frukt och någon slant haha.

Det är ju en jäkla kontrast från där jag är uppvuxen till där jag bor idag. Och nu ännu större kontrast när jag flyttar då Birger Jarlsgatan ligger utanför min port.

När vi kom in bad jag pappa koka kaffe så jag kunde göra islatte till oss för det var ju precis som idag pangväder igår. Vi svettades som tokar när vi tog rundan och hundarna låg helt utslagna efter den, speciellt Stitch. Sista sträckan gick det väldigt långsamt för henne vilket jag kan förstå med de där korta benen haha men hon var så duktig och jag är så glad över att jag kan ta med henne i princip överallt pga hur hon är och hennes storlek.

4 reaktioner på “Gästa radio samt långpromenad i naturen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.