Galen helg och vlogg från Amsterdam

 

Här kommer mina första vlogg från Amsterdam, jag och Elin åkte ju dit med Rituals under tre dagar och fick bland annat se deras huvudkontor, vi besökte även deras butik och testade på Hammam i VR-glasögon och det blev en hel del drinkar. 🙂 Nästa kommer upp imorgon och sedan även en på tisdag.
Gud vilken dag det har vart, förutom all packning så har även tidningar ringt och gjort intervjuer, alla tightsen förutom tre stycken i storlek L. Mejlen är bombad där folk undrar när det blir påfyllning och vi har lagt till fler tights den här gången så vi kommer att ha dubbelt så många denna gång så det inte tar slut. Jag är superglad och lycklig, världens rus i kroppen. Vågade inte tro att ni skulle tycka om plaggen men just tightsen sålde slut efter bara några minuter och jag var alldeles chockad. Imorgon kommer allt att skickas för vi kommer att stå och packa under kvällen till allt är klart och sedan kan jag andas ut och chilla. 🙂


En av mina senaste videos där jag pratar om hur det känns att vara singel.
 

Från tightsen till något helt annat. Vi snackar om helgen. Well i fredags så var jag på födelsedagsfest och vi var först och käkade på Tabouli på Kungsholmen. Supergod mat och chillmode som gick till partymusik och shottar till stället stängde. Vi gick vidare till ett ställe som heter Lemon, jag har aldrig vart där innan men det var assoft. Vi tog över dansgolvet och dansade oss alldeles svettiga innan vi åkte in mot stan. Vi var på utekompniet för lite drinkar och sedan gick vi till Vida och även där dansade vi till musiken tystnade för då hade de stängt. Så vi knatade vidare till Solidaritet som jag inte vart på år och dagar men det vara så kul, egentligen hade det inte spelat någon roll vart vi hade vart för så länge jag är med mina vänner så har vi kul oavsett. 🙂

Men innan stället stängde så träffade jag en supertrevlig kille från Australien. Han var så himla snäll och det kändes riktigt kul att träffa en kille och bara go with the flow. Nu var det inte så att jag gick hem med honom, nej, nej. Men när stället stängde så följde han med oss en bit och jag tyckte det var så kul att testa det här singellivet som många snackar om. För några dagar sedan kändes allt så läskigt och omöjligt men efter i fredags så bara var det som att en polett trillade ner. Den här killen åker tillbaka till Sydney imorgon och ville träffas för en drink ikväll men jag har verkligen så mycket att göra så det blev inget. Men det jag ville få fram var att jag känner att jag verkligen gått vidare och att jag tycker att det är kul att träffa killar. Det är som en helt ny värld det här och jag var så himla rädd för den men I kind of like it. Så alla nyblivna singlar därute, det är tufft i början och gråt ut om ni behöver göra det men om jag som alltid vart en förhållandetjej känner att I got this så klarar även ni det. Dra med vännerna ut och bara var öppen för allt. 😀

När allt var stängt och solen gick upp så satte vi oss på ett kebabställen och åt, jag som inte ätit det på flera år kände att den verkligen satt bra. När man dansat och hållit igång i 11h så är all mat okej känner jag. Sedan hoppade vi in i en och samma taxi, kanske inte smartaste då jag för tillfället bor på andra sidan stan så jag hoppade av med Marjorie och hennes kille och sov där. Då var klockan nästan 7 på morgonen. Det var en svinkul kväll och fasen vad jag älskar mina vänner. Även om vi är träningsfreaks så har vi våra kvällar där vi bara röjer och släpper loss och det behöver man göra lite då och då. 🙂

Hoppas att ni hade en rolig helg och är taggade på den kommande veckan! Jag är det för på fredag fyller jag…27!!!

11 reaktioner på “Galen helg och vlogg från Amsterdam”

 • Anonym skriver:

  Man kan inte annat än att bli imponerad av dig,du är så driven och satsar så mycket, och fast du gått igenom en separation (som är en sorg ,fastän man skiljs som vänner) så orkar du fortsätta att leverera och kämpa för vad du tror på.

  • Annica Englund skriver:

   Tack snälla! Jag har hela tiden ett mål för har jag något att sträva mot så går det bättre och speciellt när man har bra människor runt sig <3

   • Anonym skriver:

    Ursäkta jag frågar här, handtvätts programmet det står inte något sådant på min tvättmaskin är det 40 grader eller
    måste man ha en speciell tvättmaskin!

 • emilie skriver:

  helt rätt! önskar att jag var likadan men alla mina kompisar är i förhållande och ingen vill typ med ut.. hur fasiken gör man då? haha. älskar däremot singellivet men ändå.

 • Anonym skriver:

  Du och M kanske träffas efter ett år igen och forsatter, det vet man aldrig, det finns en mening med
  det som händer!

 • Anonym skriver:

  Har ingen symbol med handtvätt på min maskin, 30 grader blir det rent, svettiga träningskläder!

 • Anonym skriver:

  Vad heter företaget eller firman som tillverkar kläderna!

 • Anonym skriver:

  Fullkomligt älskar tightsen men går nu och grubblar på om det passar när man inte är purung längre 😜

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *