Frukost i Amsterdam

Innehåller adlinkGod morgon!
Jag sitter och är så stressad för det blev sent igår och jag varken hann eller hade orken till att jobba igår kväll. Jag och Elin låg helt utslagna i sängen efter middagen så var beredd på att inlägg kanske inte kommer upp som dom ska idag.

Vi sitter och äter frukost nu, kl 10 ska vi möta resten av alla för att göra en sista aktivitet innan vi alla åker hem till våra länder. Det ska bli skönt att komma hem och jag saknar verkligen min lilla bebis Stitch. Jag kollade på henne igår på telefonen innan jag somnade, satan vad jag älskar den lilla krabaten.

Här är lite bilder från gårdagens frulle som var såååå pinsam. Jag stod och plockade min frukost på buffen och hittade ett jättefint fruktfat. Jag plockade på mig lite grape, bär och rätt vad det är här jag ”nooooooo!”. Då har jag alltså plockat frukt från en annan tjejs fat och hon hade tydligen lagt så lång tid på det för Instagram. Haha sååå pinsamt men jag kände bara wtf, att det alltid ska tänkas bild, bild, bild. Jag plockar bara på mig och blir det fotovänligt ja då passar jag på.

Ha en fin onsdag allesammans! <3

Mitt set som så många frågat efter är från >>Ivy Revel<< Alltså cappuccinon här i Amsterdam knäcker, så himla god vart man än dricker den. 😀

2 reaktioner på “Frukost i Amsterdam”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *