Fräscha vita sommarnaglar!

Fredag fredag, tvn är äntligen fixad och jag sitter och funderar på vilken pizzasort jag ska beställa. Favoriten är ju såklart banan och currypizza med bearnaisesås på sidan som man kan doppa slizen i och sedan skölja ner med Cola Zero. Wow vad det vattnas i munnen, jag måste beställa asap!

Ingen fredag utan att man gör sig fredagsfin och idag blev jag det hos Linda på >>Miss Fancy<< när jag fick mina naglar fixade. Jag var så sugen på ett par mandelformade naglar som jag hade förut för länge sedan och sedan kände jag för ett par ljusa fräscha vita naglar. Men jag klär inte i ”vanligt”, nej jag måste ha det lite mer spexat så Linda gjorde lite glittervarianter och glans och jag är supernöjd med dom. Något som jag verkligen älskar på naglarna är mermaidglittret som man kan smacka på vilken färg som helst, det är det som jag har på tummen och lillfingret. Det är svårt att fånga på bild men tänk er hur en stjärtfena på en sjöjungfru ser ut, glänser sådär i lite olika färger, så är detta glittret. Gå in på >>Miss Fancys Instagram<< så kan ni hitta lite klipp där. 😉

7 reaktioner på “Fräscha vita sommarnaglar!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *