Från 0-8 kassar kläder

Hallå mina älsklingar! Oj vilken spontanare till stan det blev idag. Jag ringde Daniel som var seg från gårdagen, vi möttes upp för en lunch och sedan åkte vi till stan för att kolla lite kläder. Jag ville ha en färgglad bubbeljacka som nu är så jäkla hett och det slutade med hela tre kassar för mig, tre kassar för Daniel. Sedan smet vi in i en annan butik som bara säljer manchester och där blev det ytterligare en varsin påse med jackor… Ja ni komma att få se allt eftersom men redan nu kan ni ju gå in och kolla min story på Instagram @akaannica.

Imorgon är det fredag, shit vad denna vecka gått fort och jag är så taggad på helgen. Jag ska ut och käka med ett gäng vänner och sedan går vi nog ut. Och läs gärna inte mellan raderna nu för det står inte att jag ska supa eftersom min lillasyster kommer till stan. Hon och hennes vän kommer att sova hos mig då dom ska på konsert så jag ska ta och ringa henne efter detta inlägg för att planera helgen så den blir så bra för dom som möjligt. 🙂

5 reaktioner på “Från 0-8 kassar kläder”

 • Tove skriver:

  Kul med besök från lillasyster! Apropå familjen, skulle inte din mamma komma och hälsa på? skrev du väl för ett tag sen nu, kanske bara missat🙄

  • Annica Englund skriver:

   Ja jätteroligt! 😀
   Det körde ihop sig iom att hon sålde en lägenhet i Sverige så hon har fullt upp med det men vi planerar ett nytt datum 🙂

 • Josefin skriver:

  Såg att du ska vara med i temptation Island. Kan du inte berätta lite?

 • Mikaela skriver:

  Hej Annica! Läste tidigare om det eventet du var på angående våra världshav vilket jag tycker var superkul! Vet också att du är livsstil/mode bloggare så att köpa kläder etc ”hör till jobbet”. Men vill bara tipsa om en bra dokumentär ”true cost” på netflix och hur konsumtion bidrar till miljöpåverkan. Tycker om din blogg och har läst den länge och blev väldigt glad när du visar att du gör aktiva val för miljön. Tror även du skrev något i stil med att det är viktigt att få fakta genom bland annat dokumentärer därav tipset!
  Allt gott! Mikaela

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.