Foundation för problemhud

Vet ni vad? Jag tror att jag vet vad mina utslag kan komma ifrån. Jag har ju druckit Oatly ikaffe när jag tar min cappuccino på morgonen och jag köpte ju min kaffemaskin i mellandagarna och dricker minst en kopp om dagen. Kaffe har ju aldrig vart något problem men just Oatly har jag börjat med och det är kanske det som jag reagerar på? Så jag ska strunta i att ha det i mitt kaffe, dricka det svart eller med vanlig mjölk och se hur det ser ut om en vecka.

Under tiden så låter jag det vara så mycket jag kan men ska jag iväg och vill täcka det så använder jag Demapen Dermaceuticals Cover Recover som är en foundation man kan använda på en ”sårig” hud. Jag fick med mig denna av Elita efter jag gjort min Dermapen om jag behövde täcka och dämpa rodnaden eftersom den låter huden andas, återfuktar, kyler och lugnar otroligt mycket. Den är alltså anpassad att kunna användas på en hud som precis genomgått en demapenbehandling och då är det ju fullt med små sår i hela ansiktet. Så den här är ju perfekt att täcka mina utslag med så att dom lugnas och täcks på bästa sätt.

Den här är så täckande att den skulle kunna användas som en concealer så ni som tex har problem med acne och utslag och verkligen vill täcka så testa denna.

Dessa finns att köpa hos bland annat >>Skinagencyy<<, jag har precis gjort en spraytan så jag använder färgen ”Beige”.

18 reaktioner på “Foundation för problemhud”

 • Tove skriver:

  Vad är oatly? Jag tänker på nån havredryck? Men du kan väl inte få finnar av havre? Brukar ju äta gröt.. 😯

  • Annica Englund skriver:

   Den mjölken innehåller andra saker också som jag kan reagerat på så jag undviker den nu ett tag så får vi se om det blir bättre 🙂

 • Annika skriver:

  Hittar den ej på Skincity?

 • Johanna skriver:

  Hej! Vart brukar du spraytana dig? Jättefin färg!

 • Julia skriver:

  Hej, kan inte du lägga upp fler inlägg där du visar upp vad du har på dig, typ skapa en kategori som heter outfits? Tycker du klär dig riktigt snyggt och du är självklart en riktigt inspirerande kvinna! 🙂

  • Annica Englund skriver:

   Jag är ju ingen modebloggare och klär mig bara i sådant jag tycker är bekvämt. Jag brukar tagga på instagram vart allt kommer ifrån 🙂
   kramar

 • Sanna skriver:

  Du är så snygg! Din lägenhet lika så!
  Har du testat Restylane Skinbooster? Vad tyckte du isf?

 • Annika L skriver:

  Denna låter intressant, men lyckas inte hitta den hos Skincity eller någon annan webbshop heller?

 • anonym skriver:

  Skulle också vilja köpa krämen men var?

 • Jennie skriver:

  Bäst att kolla upp vad den foundationen innehåller även om rekommendation låter bra.

 • Clara skriver:

  Ser ut som perioral dermatit ( eller början till det). Fick själv oväntat en massa utslag kring munnen som bara blev fler och fler som var rodnande, lätt fjällande och såg nästan ut som små finnar. Är det perioral dermatit blir det värre ju mer man behandlar huden och det man ska göra är att undvika starka hudprodukter (helst hudprodukter överhuvudtaget) tills utslagen försvunnit. Vet ej om det kan va detta men ett tips bara.
  Kram

 • Elsa skriver:

  Hej! Jag sitter i en lite kluven situation och skulle bara behöva en liten check från personer som upplevt samma sak. Då kom ja och tänka på dig, hur vet man att man inte är kär i personen man levt med i några år? Jag menar, känslor kommer de ju oavsett finnas kvar om man har starka band och är väldigt bra vänner. Men hur vet man att man inte har dessa kärlekskänslor kvar? Hur vet man att man inte blandar ihop vänskapskänslor med riktiga kärlekskänslor efter en så lång tid tillsammans? Hur upptäckte du att du inte hade några kärlekskänslor kvar? Vad va dina första täcken och vad var dina sista täcken där du faktiskt förstod? Otroligt tacksam för svar! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.