Fotboll, skyltex och tapas

IMG_8807Hej hallå fredag och mina läsare! Jag har städat för fullt här på morgon då en mäklare kommer över till oss för att värdera vår lägenhet. Ingen big deal men sådant kan alltid vara intressant.

Igår kväll blev det sent för mig och här kommer gårdagen i bilder så ni fattar varför. Jag startade dagen 5:20 eftersom 6:30 hade jag min första fotbollsmatch. Pischa har ett WörkOut korpenlag och jag har vart lite sugen på att latja lite boll så i år hoppar jag in och lirar lite med dom och det var så kul. Jag startade dagen med en proteinshake och sedan bar det av.
IMG_8811Det var sjumanna vi spelade och många av oss har inte spelat tillsammans men vi var bra ändå, vi vann ju för fasen med 4-3 och jag fick näta… oj vad knepigt det där lät… men i alla fall och assade lite så det kändes bra och det var kul så jag ser fram emot nästa torsdag då min andra match med dessa är igen.

IMG_8812När jag kom hem så plåstrade jag om mina såriga fötter, skavsår deluxe. Stitch hade följt med på morgonen och vart så duktig så jag mös lite extra med henne.IMG_8816Sedan så körde jag avslappning i ca 20 minuter och somnade efter typ 5. En perfekt powernap sådär på förmiddagen.
IMG_8821Lite jobb mitt på dagen och sedan runt 17:30 plockade vi upp Åsa eftersom vi skulle till ett event som Audi höll i. Pischa skulle prata lite om sitt WörkOut då det var en tjejkväll där med fokus på Power Women. När vi var på väg dit såg jag detta, Ur & Penns skyltfönster men lilla mig i. 😀IMG_8819Så konstigt att se sig själv sådär men ändå så himla roligt! Är det några av er som sett?
IMG_8823Sedan passade jag och Åsa på att köpa de bästa kokosbollarna i stan enligt mig. Dom finns inne i PK-huset. Dom är rullade i choklad och sedan är det kokos runt om, jag älskar dessa. Dock var dom inte kalla vilket är superviktigt så är det någon av er som jobbar där som läser detta -se till att dom ligger kylda innan servering. 😉IMG_8835Sedan anlände vi till Audi, kollade in bilarna och lyssnade på lite härliga Power Women. BTW, nästa vecka ska jag iväg med Audi och testköra deras miljonklassbilar. 😀IMG_8827Vackra Pischa pratar om sin verksamhet som bara växer och växer!
IMG_8828Odd Molly var på plats och visade upp sina träningskläder. Tyckte själv att det kändes väldigt Yoga över det hela. Jag själv föredrar att träna i tuffa och svarta träningskläder.IMG_8830Jag träffade även söta Maya där.
IMG_8832Åsa lekte busy under tiden det var uppträdanden. 😀IMG_8834Uppträdande från charmiga och duktiga Darin.IMG_8836Sedan gick jag, Maya, Elaine, Pischa och Åsa till Boquerian och käkade tapas och hade det så trevligt. Jag  är så glad att jag hittat en så grym umgängeskrets som jag har nu. Jag känner mig verkligen på rätt plats i livet. Det var även här tiden rann iväg och det blev sent men gärna fler kvällar som denna tack!

1 reaktion på “Fotboll, skyltex och tapas”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *