Första titten i min lägenhet

Hej på er!
Sorry för att det vart så tyst från mig idag men direkt efter att jag skrivit de sista papperna på lägenheten och fick nycklarna i min hand drog jag dit för att bara vara. Det var så sjukt att låsa upp dörren och kliva in i mitt alldeles egna framtida hem, det var en mäktig känsla. Jag har kollat området också som är helt underbart, perfekt om man har hund och om man gillar att springa ute.

Det som väntar nu är renovering samt inredning, jag kom ju på att jag inte har någon säng och det tar ju ett tag att få hem en sådan så jag måste beställa en asap! Jag tror jag kommer köra på en sådan jag och Marro hade för den var ju helt amazing, så skön att sova i och är det något som man ska lägga pengar på är det en bra säng. Genom att bara byta säng behövde jag inte sova lika mycket men var ändå mer utvilad när jag väl vaknade om man jämför med tidigare sängar jag har haft.

Idag var ett företag där och kollade badrummet och imorgon ska företag kolla köket samt mäta ut för stuckatur och takrosetter. Det enda jag längtar till just nu är när allt är klart och alla möbler har kommit! 😀

Ni kommer att få följa mig och min flyttserie på Youtube, från start till allt är klart så ja det kommer bli en hel del avsnitt. Men jag kommer självklart att uppdatera er även via blogg och Instagram så ni inte missar något. Här är några få bilder på delar av lägenheten. Mer av sovrum, balkong och kök får ni se framöver. 😉

Här är hallen. Dörren ska bytas ut till en säkerhetsdörr, väldigt viktigt! Sedan ska krokarna bort från väggen och avhängare ska vara till vänster om dörren. Lampan ska bytas ut, de som bodde här innan lämnade kvar den. Sedan funderar jag på om man kan göra om garderoberna och sätta skjutdörrar med speglar, speglar gör att allt känns mycket större plus att jag tycker det är så nice med skjutdörrar.
Bilden till vänster är fotad från köket och den till höger är fotad från hallen. Från den lilla korridoren i hallen kommer man in i badrummet. Hela köket ska blåsas ut, totalrenoveras och dom kommer imorgon för att mäta upp allt och planera när allt ska sättas igång. 🙂
Här är vardagsrummet, allt är väldigt ljust och öppet genom hela lägenheten.
Nu blir det sushi för hela slanten sedan ska jag kolla runt på sängar och garderober. 😀

11 reaktioner på “Första titten i min lägenhet”

 • Ann-Kristin skriver:

  Så himla fin lägenhet 😊

 • Sofia dahlqvist skriver:

  Härligt med en nystart!! Tror du kommer utvecklas så mycket genom detta steg! 😀
  Jag & en kompis är så sugna på bigslap, kände nu att vi borde köra en spontanare till Malmö på lördag.. värt att åka från Gävle – Malmö för en dag? 😎 Så sugen på festival då jag missa både Bråvalla och SB iår..

 • Maria skriver:

  Hej Annica
  Grattis till lgh

  Kan du tipsa om din säng som Du haft och vill ha igen
  Är på säng jakt
  Vill gärna ha ganska hård madrass

  Kram Maria

  • Annica Englund skriver:

   Det är en säng från Jensen 🙂 Man kan välja fasthet på madrass men upp till 80kg bör man ha en medium

 • Sandra skriver:

  Hur är en säkerhetsdörr jämfört med vanlig. Kanske dum fråga men jag har ingen aning 😄

  • Lisa skriver:

   En säkerhetsdörr ska vara omöjlig att ta sig igenom, men för såna som kan går det att bryta upp. Tex polis kommer igenom men en rutinerad tjuv skulle säkert också kunna ta sig igenom. Men det känns helt klart tryggare med en säkerhetsdörr. Speciellt utan sånt där brevinkast.

  • Annica Englund skriver:

   Den är stabilare och mer inbrottssäker, fler lås och mer kompakt och tjock typ 😀

 • Valencia skriver:

  Hi Annica!
  How do I train to get lean muscles like victorias secret models rather than bulcy muscles/ fitness model? I mean, it is nothing wrong with that some people like the more compact bulcy style!
  I just prefer Leaner and slim muscles

 • Anna skriver:

  Hej Annica!
  Jag är så förvånad över vad små lägenheter man får om man vill bo inne i Stockholm.
  Nu har jag inte sett hela lägenheten så det är lite svårt att veta.
  Men jag har ett förslag, förmodligen är det för dyrt, men skulle det kanske kunna gå och byta plats på köket och sovrummet (jag antar att det är det som är bakom dörren i vardagsrummet).
  Om du kan göra det så kan du ha delvis eller helt öppen planlösning från köket ut till vardagsrummet. Känner som det skulle flyta bättre mellan rummen.
  Då slipper du gå genom den långa smala hallen för att komma till köket.
  Lycka till med den nya lägenheten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.