Försov oss

DSC_0003
DSC_0004-001
DSC_0005-001
DSC_0006

Åh vilken rolig dag det var igår, vi checkade in på Sankt Jörgen Park resort och sedan bar det av till Liseberg direkt. Det var väldigt mycket folk och långa köer men vi hann åka alla de stora attraktionerna så vi alla var nöjda. De som var bäst var ju Helix, den var lång och det hände mycket. Man åkte upp och ner och den hade hög hastighet, jag älskade den. Men mer om det sen. Vi har i alla fall ätit en väldigt god frukost. Vi försov oss imorse och missade frukosten men personalen här är så himla trevliga så dom plockade fram och lagade en god frukost till oss ute i solen så den här dagen kunde inte startat bättre! 🙂

9 reaktioner på “Försov oss”

 • Lina skriver:

  Varför skriver ni aldrig att saker är sponsrade. Både boendena är ju uppenbart rabatterade på någe vis. ”Dom är så trevliga och plockade fram frukosten igen!”. Jovisst, men tror inte de gör de till alla som sover över.

  • anonym skriver:

   Om ett hotell har bra service så fixar de fram lite frukost eller vad det nu är man vill ha.

  • Anonym skriver:

   Vad är ditt problem ???? Avundsjukan lyser lång väg…. Vad vet du om deras resa och vad den är ?? Det är ju inte ditt problem!! Förra sommaren bidde vi på hotell och försov oss men fick frukost ändå !

   • Patrik skriver:

    Lina du vet väl att det kosta att åka utomlands 1 vecka så dom kanske tog detta i 4 dagar istället det bli nog lite billigare ändå

   • anonym skriver:

    Det märks att du är fruktansvärt avundsjuk Lina.
    Det är inte alls KLART att det är sponsrat.

    • Anonym skriver:

     Och du vet förstås allt ?? Du har tjatat om samma sak på Marcelos blogg och han svarade dig… Förstår inte varför du är såååå engagerad i deras val ??? Angående frukosten så finns det service på hotell. Är personalen hjälpsam så kommer folk tillbaka !

   • A skriver:

    Hur vet du att de bad om att de skulle ta fram frukosten igen? Personalen kanske erbjöd sig, det finns faktiskt väldigt snälla människor, tro det eller ej.

 • Anonym skriver:

  Ha en bra dag 🙂

 • Mikkis skriver:

  Åh, så sjukt gott det där såg ut! Så snällt gjort av personalen att plocka fram igen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.