Forma ansiktet med fillers

Det här är ett ämne som många av er verkar vara väldigt intresserade av och ju mer jag skriver om det desto fler frågar. Vi alla har delade meningar om fillers och injektioner och det är helt fine. Alla får göra precis som de vill med sin kropp utan att någon annan ska lägga sig i. Är vi överens om det? 😉

So here we go again: Jag har gjort fillers sedan jag var 21 år, första gången jag gjorde var på skönhetssalongen jag arbetade på och då fyllde jag läpparna med Restylane. Sedan när jag flyttade till Stockholm fick jag till Stockholms Beauty Center och fyllde läpparna med Princess som är ett material som inte gick ut lika lätt som Restylane. Där gick jag i ett par år innan jag började gå till Madde på >>Aleris Plastikkirurggruppen<< och det är henne jag håller i hårt nu och kommer aldrig byta bort. Det som är bra med Madde är att hon verkligen är att hon är ärlig med vad hon tycker blir bra och inte. Jag vill inte att det ska synas att jag gjort fillers, även om jag gladeligen pratar öppet om det så vill jag inte det ska vara det första man tänker på när man ser mig.

Jag har inte gjort mina läppar på flera år, även om jag får frågan om var jag gjort dom. Senaste gången var hos >>Madde på Aleris<< och då gjorde arbetade hon med Juvederm. Det känns som att det ligger kvar lite material i mitten på överläppen men det är inte alls mycket, och i underläppen finns inget alls kvar. Det jag gör nu hos Madde är botox och kindben och sist gjorde vi även käklinjen. Jag gillar ju att förstärka mina drag lite mer, jag för höra ofta att många tror jag har ryskt ursprung, även Xenia har sagt det men det är nog också mycket hur min stil i övrigt är. Jag älskar ju plagg som sticker ut och skriker lite extra. 😉

På bilden ovan kan ni se hur allt läggs på mig. De röda prickarna är för botox, och även om det ser ut att vara mycket så är det en del stick ja, men mängden är inte alls mycket. Jag har fortfarande ett bra minspel när jag pratar men inte lika överdrivet som förut och jag känner mycket mer bekväm nu än innan. Sedan så är det ju så att ju äldre vi blir desto mer känner vi igen uttrycket ”when gravity hits you”, huden är inte lika spänstig och fyllig. Och jag som har en torr hudtyp får tydligare ålderstecken snabbare än de som har normal och fet hud…tyvärr. Så Madde skapar tydligare drag i mitt ansikte och jag är väldigt nöjd med resultatet.

Idag är det så otroligt vanligt att många formar sitt ansikte av olika anledningar. Det kan vara allt från att man vart med om en olycka eller om man bara har komplex för något. Att göra fillers är inte ens i närheten av ett ingrepp som en operation. Fillers går ur kroppen efter x antal veckor, det är inte alls lika smärtsamt och återhämtningstiden är lika med noll. Du ser resultat snabbare och kostar inte alls lika mycket.

Är man intresserad eller vill veta mer om fillers kan man alltid gå på en konsultation så man vet ungefär vad man har att förvänta sig. 🙂

14 reaktioner på “Forma ansiktet med fillers”

 • Josefin skriver:

  Just fillers har jag ingen önskan om att göra, men jag gjorde en näsplastik för ett par år sedan och är glad över det beslutet varje dag 🙂
  Tycker det är häftigt vad man kan göra med sitt utseende idag.
  Tråkigt bara att det finns de som alltid ska kommentera massa negativt om ingrepp och operationer…
  Hoppas du får en skön helg, Annica 🙂

 • Anonym skriver:

  Hjääälp vad ska jag göra mot några ärr jagi fått utav acne???

 • Tove skriver:

  Se rysk ut?😯 Jag tycker du ser ut som de flesta bloggande tjejer, blond, blåögd, botoxat ansikte, tränad å fit med silisar. Tycker du även följer de flesta trender vad gäller utseende å mode enligt mig (dressade mjukiskläder är ju lixom inne).. INGET FEL med det men sticker ut hur?? men man har ju olika tankar om vad som sticker ut..🙄

  • Leoni skriver:

   Rysk? Njaaae :’D Jag är ryska själv och skulle nog säga att du ser väldigt typiskt skandinavisk ut med ditt långa blonda hår och vackra blå ögon! 🙂 Du är grymt snygg, var stolt över de skandinaviska vackra dragen!

 • Leoni skriver:

  Oj, råkade ”svara” kommentaren ovanför – det var bara en vanlig kommentar, inget svar! 🙂

 • sarah jansson skriver:

  Hej! tycker du har så vackert ansikte ser jätte naturligt ut. jag har fyllt mina läppar tre ggr och ska snart fylla dom igen och tänkte då även göra mina kindben. så undrar hur mycket du fyllde första gången och hur mycket du fyller dina kindben nu?

 • Marielle skriver:

  Det finns även botox i sjukdomssyfte och det är verkligen inget fel då. Inte för att det är det med det du gör heller men det du gör har du valt det själv.

 • Linda skriver:

  Jag tycker det syns tydligt att du har fixat till dig, men inget negativt med det. Du är fin! Tror att det är lätt att bli ’hemmablind’ och att man fixar mer och mer för att nan vänjer sig. Inget dömande i detta dock, men kanske värt att tänka på om ’naturligt’ är det du strävar efter.

 • maria skriver:

  Tycker du ser mycket äldre ut än innan trots fillers.äldre cougar

 • Johanna skriver:

  Kan du visa bild på din nya taklampa?? Johanna

 • pernilla skriver:

  Kan du inte visa upp en bild på dig innan du började med fillers så man kan få jämföra!? Vore kul o se. Jag tycker du är superfin och ser inte för ”gjord” ut även fast det syns att du gör fillers. Men du ser naturlig ut i jämförelse med vissa andra <3 Bild bild bild, före o efter please?! 😀

 • Catharina skriver:

  Det som slår mig jämt när jag ser bilder på förr och nu,är att du var naturligt söt förut. Nu är du också jättefin men så lik så många (samma form).

  • Molly skriver:

   Håller med. Det som blir lite trist. Alla ser likadana ut. Ingen vill vara unik liksom.
   Ser knappt skillnad på alla bloggare

 • Annika skriver:

  Jag är lite avogt inställd till för mycket fillers i fejset. Alla ser snart ut som stela skyltdockor med för stora läppar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.