Förläng dina bryn

Innehåller adlink

Jag sitter i taxin på väg till Elin då vi ska göra om mitt hår. Dock har vi stött på ett problem och det är att vi fått fel hår. Men Elin kommer garanterat göra så jag kommer kunna rocka det ändå, det gör hon alltid.

Idag blir det snack om bryn, jag ändrar mina hela tiden trots att dom är tatuerade så går det utan problem. Nu har jag börjat göra dom lite längre, både in mot näsroten och i ytterkant. Bryn gör ju så förbaskat mycket med ens ansikte och som ni mest troligt märkt så älskar jag att experimentera med mitt utseende. Inte så extremt men dessa små ändringar gör väldigt mycket. 🙂

Före och efter.
Jag använde >>Anastasias Dipbrow pomade<< i färgen Chocolate.

Så jag borstar såklart till mina bryn, sedan drar jag en linje i underkant av brynet. Jag börjar från mitten ungefär och arbetar ut nästan en centimeter längre än mitt egna bryn. Sedan fyller jag i brynets vinge i ovankant så det blir en fin hel form. Arbetar sedan med fronten och där målar jag strån och där förlänger jag nästan 0,5cm in mot näsroten. Lägger i bryngele och ser till att borta stråna mot näsroten och i ytterkant så ligger stråna efter brynformen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.