Naglar i Stockholm

Idag kl 14:00 hade jag en tid inbokad hos Celina på Frejgatan 21 för att fixa mina naglar. Först råkade jag knata förbi eftersom jag inte alls kan Stockholm och min kartapplikation har börjat att tjorva. Men tillslut kom jag fram till en superfräsch, modern och ljus lokal där hon höll till. 🙂

Jag fick mig en god espresso sen var det bara att inta stolen och få naglarna fixade. Det blev klassiskt fransk och en dekoration på ringfingrarna där det står Dior i guld. Det känns jättefräscht och passar till allt. 🙂

Celina är kanon när det gäller naglar, hon skulle säkerligen kunna göra detta i sömnen! Förutom att hon var grym på att fixa mina naglar hade vi en hel del skoj att prata om, en riktigt skön brud! Jag skulle kunnat sitta där hur länge som helst. 😀 Sen, hur underbart är det inte att ha någon som pysslar om en!? 😉

Calgel som hon arbetar med är väldigt skonsamt material och är känt för att inte skada din egna nagel, vilket är superbra!

Jag gillade det, gör det HÄR ni med! 😉 Annars kan ni kika på hennes hemsida http://www.celinasnaglar.se.

14 reaktioner på “Naglar i Stockholm”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.