Fina underkläder i spets till bra pris

Ni hittar underkläderna här- Klick!

Fredag och ikväll ska jag bara ta det lugnt då jag åker till Kristianstad imorgon då jag ska spela där på Teaterbaren, jag värmer upp innan Roxy kliver på och vi tar tåget ner tillsammans.

Det blev en hel del frågor kring min spets-bh i gårdagens inlägg. Jag älskar underkläder i spets och har endast svarta, vita eller beiga för jag är så noga med att det ska matcha. Då kan jag bara ta en svart bh och vilka svarta trosor som helst och det ser snyggt ut. Men de dagar jag knappt pallar bry mig om hur jag ser ut ja då är det sporttopp som gäller för det är bland det skönaste man kan ha på sig!

Jag tycker det är supersnyggt att matcha bh:n till typ en oversize t-shirt där ena axeln syns, en kavaj eller typ en slappare blus så att den endast syns litegrann. Det är sexigt men inte för avslöjande. Ni hittar bland annat dessa superfina underkläder på länken här ovan för runt 100-lappen och uppåt. 😉

1 reaktion på “Fina underkläder i spets till bra pris”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.