Fin balkong under 2000kr

Igår eftermiddag så åkte jag och Xenia en snabbis till Ikea. Jag ville pynta min balkong och hon behövde lite saker till sitt vardagsrum. Jag hade ju möbler sedan tidigare men det var liksom ingen mysig känsla så det som jag kände fattades var lite blommor, lyktor, en matta, kuddar och några filtar.

Så det jag köpte var en matta, fyra kuddar plus fodral, två lyktor, tre plastblommor då jag bara dödar riktiga och speciellt om dom ska stå på balkongen, en kruka, en grön filt som passade till blommorna samt en fårfäll som såklart inte var äkta. 🙂

Sådana smådetaljer gör väldigt mycket på en balkong och detta gick på knappt 1500kr. Jag fyndade riktigt billiga saker fast det gjorde väldigt mycket till balkongen. Jag hänger inte på balkongen under dagtid då det är så fruktansvärt varmt där och som jag berättat många gånger så är jag ingen solmänniska. Så jag hänger mer än gärna där under sen eftermiddag och kväll och då tycker jag även att det är som mysigast där. Att lägga sig i soffan med lite snacks och kolla Netflix är något som jag verkligen uppskattar.

Update gällande Instagram, inget nytt som hänt. Men det jag ska göra idag är att fira vår lilla Daniel som kommit hem från Portugal och har fyllt hela 30 år. Alltså det är en milstolpe alltså. Det är så kul att vi alla fyller så nära varandra, jag förra veckan, han nu och Xenia den 2a. Så det blir mycket firande och allt som går att firas ska man fira, speciellt födelsedagar!

Stor växt- Klick! // Träd- Klick! // Liten växt- Klick!
Soffan är två moduler som ni hittar här- Klick! (dom finns kvar i svarta kuddar)
Grön filt- Klick! // Fårfäll (fuskpäls)- Klick! // Matta- Klick!
Innerkudde- Klick! // Kuddfodral- Klick! // Lyktor- Klick!
De vita lyktorna samt koralldetaljen är från denna sida.

9 reaktioner på “Fin balkong under 2000kr”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.