Ferdi, den berömda burgaren

Sista dagen i Paris och vi har sol idag också, men trots att det är sol så är det verkligen inte varmt. Det är inte en lätt jacka som gäller utan jag har en varm kappa eller min dunjacka, mössa och ett par vantar skulle inte sitta fel. Det är som i Stockholm typ.

I tisdags kväll hörde jag av mig till Ferdi som är det här jättekända stället när det kommer till hamburgare. Man kan inte ringa dom utan man får ett nummer som man smsar till och jag har alltid vart duktig på att kunna formulera mig för att få min vilja genom. Så jag knappade iväg ett lite längre sms och fick svar ganska direkt att det var fullbokat men att dom skulle försöka lösa något. Sedan igår när vi var på La Vallee Village så fick jag ett sms att vi hade bord 19, hur nice!

När vi kom fram var vi väldigt fundersamma om det var rätt, ett superlitet ställe med väldigt konstig inredning. Det kändes som att gå till en liten loppis en bit ner på gatan typ så vi frågade i kassan om vi verkligen var rätt och visst var vi det.

Vi beställde in den berömda cheesburgaren som kändisarna åker hit för, vi var så taggade på den och första tuggan…. var lite av en besvikelse. Eller kanske inte en besvikelse, den var ju god men om folk flyger hit endast för den här då kan dom inte ätit goda burgare tänkte jag. Den på AGs i Stockholm är mycket bättre och min pappas älgburgare är to die for. Men är man sugen på just denna burgare och har pengarna att hoppa på ett private jet för att åka hit…why not!? 😀

Nu ska vi ner och avnjuta vår frukost innan vi kör ett sista varv i Paris innan vi åker hem. 🙂

French Fries, literally.

1 reaktion på “Ferdi, den berömda burgaren”

  • Tove skriver:

    Varför måste du lixom påpeka att du är såå bra på att få din vilja igenom? Låter typ som du är väldigt tjatig eller inställsam som person😃?! Dom gör säkert allt de kan för att få in gäster som önskar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.