Fashion Outlet i Mallorca

Igår kväll efter vår träning hoppade vi alla in i några taxibilar och rullade mot Mallorca Fashion Outlet (länk till hemsida med alla butiker) för lite shopping. Jag älskar att shoppa träningskläder, det är bland det roligaste att handla för att jag blir så taggad av att bära det vilket gör mig ännu mer taggad på att träna.

När det kommer till träningskläder är jag lite tråkig, jag gillar inte för mycket färg. Jag har mest neutrala färger som svart, grått, vitt eller mörka nyanser av någon färg. Jag kan inte bära neonfärger eller så mycket pasteller för det är bara inte jag, jag måste få känna mig lite som Tomb Raider när jag tränar. 😉

Vi kom fram och möttes av en hel del butiker med grymma priser, dom har ju såklart mycket mer än bara sport och jag har länkat till deras hemsida här ovan. Men jag fyndade lite inne på Reebok och Under Armor. Så det blev lite sporttoppar, toppar, någon t-shirt och ett par nya träningsskor. Jag har typ mina träningsskor i ett- två år innan jag byter. Visserligen har jag ett par för utomhus och ett par för inne men jag har kört samma skor i både löpning och styrketräning och det blir ju lite fel eftersom skon än anpassar just för löpning. Så för 1000kr fick jag mig ett par schyssta styrketräningsskor som jag tänkte testa nu när vi ska köra vårt crossfitpass i veckan. 😀

Att åka ut till outleten kostar ca 600-700kr.
Jag älskar sådana här Villages, det påminde väldigt mycket om Paris när jag och Daniel var där.
Vi passade på att äta middag där och det blev en saftig lax på spenatbädd för mig.
Reebok hade mycket snygga plagg!
Området är ganska stort så det kan vara smart att spendera en hel eftermiddag där.
Vi avslutade på ett litet cafe med en cappuccino innan vi åkte tillbaka till hotellet.

2 reaktioner på “Fashion Outlet i Mallorca”

  • Josefine skriver:

    Härligt med nytt men säger man inte att dämpningen i skor är ”slut” efter 100 timmar och att man alltid ska ha två par skor ”igång” samtidigt, när det gått 50 timmar på ett par skor påbörjar man ett par nya, byter ut, osv osv?

    http://nouw.com/sjosefine

  • Jesse skriver:

    Hej vad heter dina ray ban brillor och vad har du för färg på glaset 😍😍😍👍🏼 Älskar din stil🙏🏽

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.