Färgglada bryn

Innehåller adlinks
Benefit är ett av de ledande märkena när det kommer till bryn. Jag själv varierar en hel del mellan dom, Depend-Klick!, The Browgal och Anastasia-Klick! och det är främst pennorna jag använder och sedan bryngel.

Nu har Benefit kommit med lite nya brynprodukter och minisarna är tillbaka. Det som jag inte testat innan är deras 3D-bryn i färg. Som ni vet är jag inget fan av färgglad makeup, jag bär mest jordnära toner, nude och för det mesta ingen mascara. Jag gillar looken av osminkad, fräsch och glow. 🙈 Men till festival eller varför inte Pride 🏳️‍🌈 så kan det vara lite kul att köra lite mer vågade bryn. 😃

Ni hittar alla Benefits produkter online eller på Sephora!Såhär ser mina bryn ut när dom inte är målade. Jag gjorde en 3D-tatuering för ett par år sedan som har börjat bli lite röd men eftersom jag för det mesta fyller i mina bryn så syns det inte. Hade dock önskat att dom blivit lite mer gråa då jag har kalla färger men man kan inte få allt här i livet. Dom hjälper mig i alla fall väldigt mycket då jag har en färdig ”mall” att gå efter när jag målar dom.

Jag har inte heller plockat mina bryn på år och dagar, jag vägrar plocka ett endaste strå för i tonåren plockade jag sönder dom. Dom var så tunna så tunna så det nästan såg ut som att någon lagt flugben på en rad så jag är så glad att dom vuxit till sig litegrann!Jag börjar alltid att borsta igenom brynen så det inte är några sminkrester eller annat som inte ska vara där försvinner. Sedan målar jag med pennan strå för strå för att det ska se så naturligt ut som möjligt. Jag målar bara runt om och inte i just för att jag vill att man ska kunna se mina strån lite tydligare. Jag vill inte ha en målad effekt a la Malika i KUWTKSåhär ser dom ut när jag bara fyllt i dom med pennan. Man ser även lite av det röda från tatueringen men synligheten av det försvinner lite när jag lägger gelén.Efter pennan lägger jag en bryngele, ibland har den en brunare nyans eller så kör jag på transparent. Benefits bryngeler är vilket som hur bra som helst och håller verkligen brynen på plats. Här kör jag på en med en brunare färg och jag borstar alltid de främre stråna rakt upp, de undre borstar jag bakåt så det blir en jämn underkant och sedan från mitten av brynet och upp så borstar jag stråna uppåt för en lite mer buskigare effekt.

Såhär blir resultatet med penna och bryngele.Här är i alla fall de färgade bryngeleerna.Copper och Rich Purple. Såhär blir det med färgade bryn, not my cup of tea… Men jag vet många som har lite mer extremt utseende som passar jättebra i det. @Evelina.Forsell tex, hon har just nu gul-lila-rosa hår och matchar brynen med det. Så coolt!Hon är så jäkla cool, på bild och även IRL!

3 reaktioner på “Färgglada bryn”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.