Färga fransarna

Innehåller adlink

Att färga fransarna ger inte alls samma effekt som att bära mascara men det ger en fin inramning och form till ögat. Jag själv känner mig mycket finare när jag har ”hela fransar och bryn”. Har man väldigt bleka bryn och fransar kan man se ganska tom ut i ansiktet och vill man känna sig lite mer fixad direkt när man vaknar är det ett enkelt knep att ta till plus att det går väldigt snabbt att göra och är inte alls dyrt.

Jag brukar använda mig av lika olika märken på frans- och brynfärg men nyansen är antingen brunsvar eller svart. Kör jag svart är jag väldigt försiktig när det kommer till brynen då jag inte vill ha dom allt för markerade. Och jag har fått frågan varför jag färgar mina bryn när jag tatuerat dom och det är för att annars blir mina strån väldigt ljusa och då smälter tatueringen inte in lika bra.

Denna gång använde jag mig utav Coloran och när jag färgar trycker jag ut ca 2cm färg och 10 droppar väteperoxid, mixar rund och applicerar. När jag applicerar på fransarna är jag väldigt försiktigt så att jag inte får något i ögat, tro mig det svider som fan och länge när jag råkar slinta till, så pensla på med borsten som följer med från roten ut till toppen på fransarna. När fransarna har fått färg går jag över på brynen, börjar i ytterkant och arbetar in och ser till att verkligen följa brynets form så det inte kommer färg utanför. Sedan brukar jag pensla på lite extra på mina fransar så att det verkligen kommer färg överallt. 😉 Låter det sitta på max 5 min innan jag tvättar av brynen och sedan tvättar jag av fransarna. 🙂

Jag brukar färga var fjärde vecka ungefär för att resultatet ska hålla sig fint.

Pris: 79kr >>HÄR<<

Innan jag färgade.Coloran, svart färg.Penslar på brynen och fransarna.Efter. Man ser genast mycket fräschare ut. 😀

5 reaktioner på “Färga fransarna”

 • Simon Nilsson skriver:

  Jag håller helt med dig angående att man känner sif mycket fräschare med färgade fransar. Även jag som kille med väldigt ljusa fransar och bryn färgar, just för att ”rama” in mer 🙂

 • -Jenny- skriver:

  Visst gjorde du en ögonbrynstatuering?! Har den blekts bort eller vad hände? Ska inte en tatuering vara permanent?

 • Delila skriver:

  Annica du är alltid lika snygg och fräsch!
  Gör gärna ett inlägg med alla skönhetsrelaterade behandlingar du gör eller har gjort. Exemeplvis: ögonbrynstatuering, ansiktsbehandlingar, form och färg av fransar och bryn, klipp och färg av hår, naglar, fillers, botox osv, och jag hör gärna om du rekommenderar dessa 🙂

 • Signe skriver:

  Har du något tips på en ögonfransfärg till oss som blir allergiska när vi färgar bryn och fransar? Gör jag en hennatatuering eller färgar håret mörkt så får jag en allergiskreaktion och därför vågar jag verkligen inte färga mina fransar… nu efter sommaren är de ljusare än någonsin, så har du något tips eller svar på allergivänligare färg blir jag väldigt glad! 😊

  • . skriver:

   Jag fick ordentliga allergiska reaktioner förut av ögonbrynsfärg. Nu använder jag vanlig hårfärg istället vilket har funkat jättebra. Är dock väldigt noga att smörja in brynen under hela dagen jag färgat, med aloevera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *