Får du elektriskt hår? Här är lösningen

Innehåller adlink

God morgon på er älskade läsare!
Har ni lika fint väder hos er som jag har? Well, det är strålande sol, jag har vart på en morgonprommis med Stitch som idag blir hela 16 veckor. Idag har hon spenderat halva sitt liv hos oss, tänk vad veckorna går fort och hon växer så det knakar. Oh som jag älskar den lilla krabaten. 🙂

Idag ska hon få följa med mig till Elin för idag ska vi slinga bort ännu mer av min ombre. Elin är ju perfektionist och såg att det var lite kvar som hon verkligen ville få bort innan vi gör det sista så det ska vi göra idag och sedan den 24e får ni se vad som händer. 😉

Eftersom jag ska till frisören tyckte jag att det passade sig att visa upp hur ett billigt schampo och balsam kan göra med ett hår. Det är så många av er som frågar mig vad man ska göra åt elektriskt hår och inte nog med att man kan boosta det med fuktmasker och olja så bör man även se över vad för schampo och balsam man har hemma.

Under 2 veckor tid testade jag Schwarzkopf Glizz och jag har aldrig någonsin vart med om att mitt hår vart så elektriskt. Det spelade ingen roll hur mycket jag boostade det med fukt eller olja håret var överallt. Det slickade sig efter ansiktet och även när jag hade det uppsatt i en hästsvans så letade det sig fram till mitt face.

Efter en tvätt, EN TVÄTT!!! med Redken var det borta. Mitt hår var normalt igen. Alltså det blev så stor skillnad på mitt hår att det var sinnes. Så ni som har problem med torrt och elektriskt hår och har testat det mesta, byt ut era schampon och balsam! 😉 skarmavbild-2017-04-18-kl-09-31-56

14 reaktioner på “Får du elektriskt hår? Här är lösningen”

 • Maria skriver:

  Finns det andra märken du rekommenderar annat än Redken? 🙂

 • mia skriver:

  Lönar sej i läng den o köpa dyrare schampo. Det är bättre för håret och drygt. Så man behöver inte ta mycket.

  • anonym skriver:

   Dyrare är inte alls alltid bättre i längden för håret. Det är så olika från person till person. Och bara för det är billigt tar man inte mer.

   • Annica Englund skriver:

    Såhär fungerar det för det mesta, det är billigt för att det inte är så bra innehåll. Jag upplevde att jag var tvungen att ta ganska mycket av glisa för att det skulle kännas rent och fräscht. Medan ett dyrare räcker med en liten klick och håret känns superrent.

   • mia skriver:

    Jo för mej som har långt hår är det stor skillnad o köpa ett bra schampo. Billiga torkar ut mitt hår. Och det vill jag inte. ??

   • Elsa Jonsson skriver:

    Billiga märken kan vara så pass billiga pga av de innehåller mest bara vatten. Och de tvättverksamma ämnena i dessa är också ”billiga varianter” som är för starka mot både hår och hårbotten och torkar lätt ut dessa 🙂
    /Frisör

  • Annica Englund skriver:

   Ja gud ja, dessa räckte som sagt i två veckor för att mitt hår skulle kännas rent och mjukt efter tvättning. Medan dyrare räcker minst två månader.

 • Linda skriver:

  Hej! Superbra och genuin blogg! 🙂 en fråga, vad skulle du rekommendera för schampo och balsam eller hårprodukter överhuvudtaget, till lockigt och ganska tunt hår? Jag upplever att mitt hår lätt blir frissigt. Det är inte afro, utan mer mjuka lockar.

  Tacksam för svar! 🙂

 • Nikolina skriver:

  Skulle du tipsa om redken high rise till någon (mig) som har ett hår som blir enormt elektriskt nu under vinter tiden eller finna de något annat shampoo du skulle rekommendera? 🙂 tacksam försvar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *