Fantastisk kroppsolja

img_8256 img_8258Hur många av er har vart med om att när man drar av sig svarta byxor så är dom alldeles ”vitdammiga” inuti? Well det är jag med om ganska ofta eftersom jag är så torr och för er som inte förstod så är det vitstammiga hud som lossnat…

Men det jag är mer noggrann med nu är att jag peelar kroppen två gånger i veckan och efter varje dusch, varje dag, så mojsar jag in kroppen med denna helt fantastiska olja som doftar så behagligt att jag struntar i parfym. Hela badrummet fylls av denna doft när jag använder den och det är ingen stark och stickig doft utan den är väldigt mjuk och påminner lite om kola?

Oljan är inte så fet i konsistensen och den sjunker in väldigt bra. Man kan klä på sig ganska direkt efteråt utan att det tar stopp när man försöker att dra på sig brallorna eller att det klibbar. En superhärlig olja som är lite allround, du kan ha den även i håret och ansiktet utan problem och sedan kan man även blanda ut sin bodylotion med ett pump av denna för att ge lite extra näring och fukt till huden. 🙂

Denna olja r en mix av åtta olika oljor som ska se till att din hud får lyster, bromsa åldrandet, återfukta, skydda, öka blodcirkulationen, lugna klåda och irriterad hud bland annat. 😉

Pris: 535kr >>HÄR<<

9 reaktioner på “Fantastisk kroppsolja”

 • Johanna L skriver:

  Hej Annica!
  Du kanske kan hjälpa mig med mitt problem.. Jag är nu 27 år och börjar känna att rynkorna under mina ögon syns lite väl mycket. Vad rekommenderar du? Testat alla möjliga ögonkrämer och serum men inser nu att jag nog måste prova fillers. Har du provat detta under ögonen och vad är isåfall din erfarenhet av det? Tusen tack för en bra blogg!!

 • Sara skriver:

  Hej Annica! Tyckte denna oljan var lite väl dyr eftersom jag är en fattig student. Har du tips på någon budgetvariant som är hyfsat bra?
  Måste också säga att jag älskar din blogg och alla skönhetstips är jättebra.
  Kram
  Sae

 • anonym skriver:

  Bromsa åldrandet ”tjena”, och det tror vi på. Knappast.

 • Victoria wilsson skriver:

  Hej! Idag fick jag nog av känslan att min hud är kaos och att jag inte kommer fram till vad problemet är.. jag har som alla andra ”provat allt”. Men ändå har jag så mycket problem.
  Jag började fundera på att det hade varit väldigt kul och givande att gå en kurs där man lär sig om huden och kroppen och hur man ska skydda den. Jag började söka runt på internet och det enda jag hittar är 1 års utbildningar till hudterapeut.. det är inte alls vad jag vill göra. Utan jag skulle vilja gå någon vecko/månads kurs och bara lära mig hur jag själv på bästa sätt tar hand om min hud. Vet du om det jag söker finns? Vad gjorde du för att lära dig om din hud? Gick du någon utbildning?

  Tacksam för svar! ❤❤

 • mia skriver:

  Har Vichys torrolja från apotea. Ca 200 kr. Bästa jag köpt luktar gott o kan användas till hår o ansikte och kropp. Toppen produkt. O dryg är den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *