Fabulous Friday

P9131556
Fredag mina kära läsare, hur många är taggade på helgen!? Jag är råtaggad för imorgon är det Social Media gala. Jag missade det förra året men rykten säger att det ska vara ruggigt kul!

Hur många av er var på Justin igår, alltså mitt hjärta brast när jag såg allas snaps, åh det gjorde så ont i mig. Men hoppas i alla fall att ni hade en riktigt rolig kväll. Ni får gärna berätta vilken låt han framträdde bäst! 😀

Fab- Friday. Jag startar den genom att fixa mig iordning inför två möten och sedan pedikyr. Idag ska jag se till att allt känns bra innan helgen, jag hatar strul och när man inte kommer överens. Så idag är det nya tag och vi håller tummarna att allt går vägen! Här kommer en enkel ögonmake, jag ser typ alltid ut såhär när jag sminkar mig, jag både trivs och passar bäst i det om jag själv får säga så. 😉

loreal (kopia)
Ett par lösfransar och mörka läppar på detta, morr! Detta tar typ 1 min att göra, ta bara en eller två färger, svep borsten över locket och mer avancerat är det inte. 😀
P9131558
Paletten är en perfekt palett för er som precis som jag älskar jordnära toner. Man kan som jag göra en enkel sminkning till en rejält snygg sotning. Kanske ska göra det imorgon på galan, vad tror ni!? 😀
P9131557
Så himla fina färger i denna palett. Den heter Nude Palette Eyeshadow och kommer från Max Factor. Ni hittar den bland annat på Nordic Feel, eleven eller i butiker där dom vanligtvis säljer detta märke som Kicks.. 😉

5 reaktioner på “Fabulous Friday”

 • CAMILLAESI skriver:

  haha jag grät typ när jag såg hur kul alla hade på konserten. Vilka fina paletter förresten 😀

  Kram<3
  http://camillaesi.se

 • Lina skriver:

  Hej. Jag ammar o har nu färgat mitt hår..började efteråt tänka att kanske det inte är så bra för bebis. Har läst mycket olika om detta. Pdd som finns i hårfärg är ju rent gift…men jag tycket att det är ju sån liten mängd isånafall som kommer till bröstmjölken..? Färgade mest topparna o lite i roten, blev lite stress-färgning. Du som är insatt i skönhet, har du nån koll på detta? Jag har haft sån himla ångest o gråtit över detta, rädd att mitt barn ska bli sjuk..kanske inte nu men senare i livet

 • Anonym skriver:

  Ska du också till Helsingborg och Danmark!

 • Kosan skriver:

  Visst har han en till konsert i kväll???

 • Kosan skriver:

  En fråga: vad ska man tänka på när man köper parfym?
  Tips på var man ska sätta doft proverna!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.