Få godis hem i brevlådan!

P1120001
P1120003
P1120004
P1120006
Den bästa prenumeration jag skrivit upp mig på, Ec-go!


Jag sitter i väntrummet hos tandläkaren eftersom jag ska på en undersökning och ev laga lite hål. Det ilar något fruktansvärt i min ena framtand och det ser ut som att det är en liten bit som falltid av där och det skulle jag vilja rätta till i så fall. Är det något jag är noga med så är det bland annat mina tänder. Jag hade tandställning från att jag var 16-18 för att jag hade sådana här vampyrtänder och jag hatade dom. Jag sa det till tandläkaren att jag ska ha tandställning även om dom ansåg att det var ett ”skönhetsfel” och tillslut satt dom in en kostnadsfritt. Det hade annars landat på 24,000kr om jag inte minns fel och skulle det vara så att jag skulle fått betala skulle jag gjort det, jag är så glad över att jag tog tandställning för jag gillar verkligen mina tänder. 🙂

Jag tyckte heller inte att det var jobbigt att ha räls, det var så många som hade det så jag sket i, höll inte för munnen när jag pratade eller drog för överläppen när jag skrattade. Jag visste att jag skulle få ha den i två och sedan slippa den för resten av mitt liv. 😀 Så är det så att ni har möjligheten att få tandställning så tveka inte, det är så värt det i slutändan och sedan tycker jag att det är lite charmigt ändå. Ja men ni vet, det fastnar lite mat i den, man dreglar extra mycket, läspar, är det inte fantastiskt!? 😀

Efter mitt besök ska jag möta upp Marcelo mfl för vi ska på bio. Jag har tagit med mig min Ec-gopåse så jag kan hålla mig borta från godis. Alltså jag är så taggat på att äta nyttigt nu för att jag börjar verkligen få magrutor. Dom syns ibland, speciellt på morgonen och det är ett tecken på att det jag gör just nu hjälper. Så thank god for Healthy snack from Ec-go! 😀

17 reaktioner på “Få godis hem i brevlådan!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.