Event med Moet & Chandon

Hahaha god morgon på er!
Jag har vaknat 3h försent… men, men! Jag är så utvilad. Jag har ju vart konstant trött den här helgen så idag när alarmet gick igång imorse så var det som att min kropp tvingade mig att stänga av alarmet och sedan när jag vaknade runt 12 var jag hur pigg som helst. Så nu är jag fylld med energi, ska göra mig en god smoothie till frukost sedan ska jag till gymmet och köra lite tabata och styrka. Efter det har jag liksom inget inbokat så jag tänkte ta och tvätta av min cykel och pumpa däcken på den då jag hämtade den igår i mitt gamla trapphus. Jag har verkligen saknat att cykla och när jag väl har ett ärende i stan kan jag hoppa upp på den och rulla iväg. Då får jag både vardagsmotionen, sparar pengar och det blir så mycket lättare att hitta parkering. Sedan tänkte jag kolla på en sådan där hudbur till pakethållaren eller till korgen så att jag kan ta med Stitch. Någon som vet en bra sådan?

Här kommer lite bilder från lördagens event med Moet, lite komiskt att jag som inte dricker fick gå. Men jag känner de på Kasai så när vi kom fixade dom alkoholfria mojitos istället, dom är så duktiga på alkoholfria alternativ här! Dom hade eventet på bakgården och det var så fint. Jag har inte vart på event där tidigare men det är ju värsta perfekta stället för dagsfester, vilket det också övergick till. Vi stannade där i tre timmar, käkade deras goda sushi innan vi åkte hem till Beatrice och Niklas på middag och ha den bästa lördagskvällen på länge!

Daniel, Beatrice och jag.
Kasais goda sushibåt.
Dessa bruda har poserat förr, vilka katter!

1 reaktion på “Event med Moet & Chandon”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.