Enklare applicering av concealer

Nu är vi hemma efter gymmet, vi har ätit, duschat och fixar oss nu för att åka till ett shoppingmall. Jag är så trött efter dessa träningsdagar och det är så skönt. Vi har verkligen kunnat ta oss tid på gymmet utan att ha haft något att stressa till. Hemma är det alltid något möte eller något annat som ska fixar men här har vi bara chillat väldigt mycket och det var verkligen välbehövligt. Jag vill verkligen inte åka hem imorgon, det enda som jag att jag saknar hemmet är Stitch. Det ska bli så skönt att hämta hem henne, ta promenader och bara gosa med henne. Fast jag tror att hon också skulle gillat Marbella bättre. 😉

Hallå jag tänkte tipsa er om dessa små kuddar, det är små minivarianter på beautyblender som ni hittar på Sephora. De är perfekta att arbeta med kring ögonområdet, runt näsan och andra områden som är svåra att komma åt när man sminkar sig. Och brukar man använda sina händer och fingrar när man sminkar sig kommer man verkligen gilla dessa. 😀

Jag blötte upp dom lite som man ska göra med beautyblenders, arbetade enkelt ut concealern runt mina rödsprängda ögon (tack vare schampot). 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.