Sno min stil!

Innehåller adlinks

Jag har tvättat hela morgonen och betat av en hel del mejl trots att sprängande huvudvärk så jag måste faktiskt ta och vila. Jag ska äta något sedan lägger jag mig och vilar en stund för det känns nästan som att mina ögon ska ploppa ur min skalle.

Ni är många som kommenterat min klädstil senaste tiden och jag känner verkligen själv att jag hittat rätt. Inte nog med att jag känner mig snygg i den så känner jag mig så himla bekväm. Det enda jag typ varvar på är joggingbyxor, t-shirt/ linne, klackar/ sneakers och en större jacka/ hoodie. Jag har satt ihop lite looker så ni ser hur jag tänker när jag klär mig och många av plaggen används i olika looker. Tex klackarna, mjukisarna och halsbanden. Ärligt skulle man kunna säga att min stil är ”hemmakväll” med klackar och något smycke. 😀

Den här nedan är min absoluta favorit, ett grått mjukisset med beiga klackar och guldiga halsband. Sedan mitt långa svall till det, gaah!

Tröja- LÄNK // Byxa- LÄNK // Skor- LÄNK // Smycke- LÄNK
Topp- LÄNK // Byxa- LÄNK // Skor- LÄNK // Hoodie- LÄNK
Tröja- LÄNK // Byxa- LÄNK // Skor- LÄNK // Smycke- LÄNK
Tröja- LÄNK // Byxa- LÄNK // Skor- LÄNK // Smycke- LÄNK
Tröja- LÄNK // Byxa- LÄNK // Skor- LÄNK // Jacka- LÄNK

32 reaktioner på “Sno min stil!”

 • anonym skriver:

  Lite tonåring den stilen , men skönt o ha på sig.

 • Anonym skriver:

  OT men man undrar ju om det var du som ”hanterade” Marcelo när ni var tillsammans ? för nu verkar han ju spårat ur totalt ! fullständigt verklighetsfrånvarande , till och med Cam-Cam som sett och hört det mesta hittar inte tillräckligt stor skämskudde .. Har han fått en psykos kanske ?

  • Hasse skriver:

   Han är nog sig själv nu. Tråkigt att dom fegade ur på TI, 100% säkert att han hade varit otrogen inom 4-5 dagar till där. Han är en kille som gillar fysisk bekräftelse och har inte otrohetsspärren, Annika är tjejen som inte gillar intimitet eller närhet (enligt henne själv i TI), ingen större chock att det inte höll till slut.

  • Annica Englund skriver:

   Vad som händer i hans liv vet bara han, jag kommer alltid att stötta honom och finnas där för honom what so ever! 🙂

 • maria skriver:

  Varför träna på högnivå samt betala för bröst och gömma sig under oversize mjukis? Tycker du försvinner lite i stora kläder men men bekvämt är det nog:)

 • Louise skriver:

  Älskar det! Precis min stil men sneakers istället för klackar, älskar modet som är just nu och hoppas det håller i sig ett bra tag 😉👌🏼

 • Sandra Törnkvist skriver:

  Hej Annika! Om du bara fick välja en palett för ansiktet, vilken skulle du rekommendera?🙏✨

 • Veronica skriver:

  Hej! När kommer dina träningstights i lager igen?? Försökt få svar om detta innan hehe men försöker igen! 🙂 vill så gärna ha ett par!!

 • Tamtam skriver:

  Så jävla snygg äru!

 • Kosan skriver:

  Snyggt!!Gillar du Harry Styles..han kommer till Sverige i vår!!!Tror i mars..

 • Hasse skriver:

  Just det, ”din” stil.

 • C skriver:

  Varför måste folk skriva till henne om Marcelo? Hon har gått vidare så sluta ….

  • Andrea skriver:

   De har en historia på fem år tillsammans ! och de är vänner ! Då ställer man upp för varandra på alla sätt och vis när det spårar för den andra .. kanske är just Annica den som kan få ner honom på jorden igen .. för nu är det riktigt illa om man ska tro på det han skriver på sin blogg ! Verklighetsflykt , att uppträda grandiöst och tro att man är och har annat än det verkligen är kan tyda på flera olika diagnoser .. och ofta behöver man få hjälp att söka hjälp och där kanske Annica som känner honom väl kan hjälpa honom ? Alla kan bli sjuka och är inte sämre människor för det . Nu håller vi tummarna för Marcello i stället !

 • Elin skriver:

  Om jag minns rätt var det du som, för bara något år sedan, hånade nyblivna mammor för att de gick utanför dörren med joggingbyxor/mjukisbyxor. Du sa att du tyckte att det var trashigt och äckligt. Men nu har du hittat ”din stil” så då antar jag att det inte alls är äckligt längre?! Idiot

  • Anonym skriver:

   Nej nu måste du ha drömt ! Ingen med allra minsta lilla kunskap och vett hånar väl en nybliven mamma för att hon går i joggingbyxor ! Hahahaha neej det finns bara inte , om man inte är sinnesslö eller psykopat möjligen ? och speciellt inte om man själv inte är mamma . Herregud Annica har ju syskonbarn så hon lär ju veta hur det är att vara nybliven mamma .

  • Annica Englund skriver:

   Öh….VA?

 • Lk skriver:

  Nja tycker det är roligare att hitta nåt eget. Känns som att verkligen alla kör den där stilen nu..

 • Emilia skriver:

  Dina länkar funkar inte, är det bara för mig som det är så?

 • Maja skriver:

  Hej har du något tips på kräm som läker ”finnar/acneärr” fortare? Vill du även tipsa lm hudvård för kombinerad hud?

 • jessy skriver:

  Alltså såå snyggt och du är så snygg kvinna!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.