Grymma hårprodukter för blondiner!

IMG_8780Sedan ett tag tillbaka har jag haft lite problem med trassligt hår, det blir lätt så när jag ljusar upp håret och det var extremt jobbigt när jag var i Portugal med allt salt från både hav och svett. Och solens starka strålar på det, alltså mitt hår tog verkligen stryk. Jag smsade en bild på håret till min frisör Elin som skickade ett sms tillbaka ”kom en timma tidigare”, haha. Bra att vi har lite marginaler då sista delen i min tranformation sker på lördag.

Men jag har nu testat ett nytt schampo och balsam från Joico, det märket har det absolut bästa silverschampot om ni frågar mig. Så när jag då skulle testa deras Blonde Lifeprodukter hade jag höga förväntningar.

Vi kan säga såhär, efter första schabloneringen så kände jag att det hände något. Alltså jag vet inte vad, jag upplevde det först som en hinna på håret men inte på ett dåligt sätt även fast det låter som det. Så fort jag applicerade schampot så fördelades den krämiga konsistensen lätt i hela håret och det var så enkelt att massera. Sedan schamponerade jag igen, gör alltid det två gånger, och tvättade ur. Sedan i med balsam och när jag kom ur duschen så var mitt hår så lent. Alltså jag kunde verkligen dra mina fingrar genom håret utan att behöva kamma det för att det var så mjuk och lent.

Dessa produkter är sulfat-fria och ska ljusa upp håret, dock inget jag upplevde. Det ska även balansera ph-balansen i din hårbotten så du inte får problem med fet eller torr botten. Produkterna är framtagna för att reparera blonderat hår. Jag är grymt nöjd med produkterna och kan verkligen rekommendera dom till er blondiner där ute! 😉

Pris: från 249kr >>HÄR<<
IMG_8775 IMG_8777 IMG_8781

5 reaktioner på “Grymma hårprodukter för blondiner!”

 • Mirre skriver:

  Vet du om att du är så så lik scarlet scandstone tror jag att hon skall heta? 😍

 • Annika skriver:

  Det låter som en härlig känsla. Jag är dock rädd för att det i mitt fall skulle skapa en icke ren känsla. Har väldigt svårt att hitta ett schampo som lämnar mitt hår riktigt rent. Tips på det? Mitt hår är ganska grovt, en tjock hårman.
  Kevin Murpshys detox är det sämsta jag testat. Håret kändes om möjligt ännu smutsigare efteråt.

 • Emma skriver:

  Går dessa bra att använda vid varje tvätt :)?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *