De perfekta rumpjeansen!

Hej på er och hej fredag!
Idag vaknar jag med lätt huvudvärk trots att jag drack loka hela kvällen igår. Jag var bjuden på torsdagsmiddagen på Suite och det blev ett jäkla drag. Följer ni mig på Instagram kan ni inte missat min story. 😉 Jag, Ellen och Xenia dansade hela kvällen till klockan blev efter 2 då var det dags för oss att åka hem.

Igår på eftermiddagen var jag inne i stan, så länge sedan jag var på Drottninggatan. Jag var inne på JC för att dom hade en kampanj förut som hette #JCByMe och den gick ut på att man fick köpa sig ett jeansplagg och designa det helt själv med slitningar, patchet etc. Jag hann aldrig komma in under den perioden så jag fick göra detta igår och jag gick bananas. Jag hittade en grym snygg jeansjacka från Crocker på herr och såklart oversize. 😀 Två t-shirts som matchade till de skönaste och bästa rumpjeansen jag hittat.

Att prova jeans är något som många drar sig för, det är inte kul. Där står man i ett trångt varmt omklädningsrum med lampor som avslöjar alla skavanker och så ska man pressa sig i ett par jeans samtidigt som man blir svettig och är rädd att tappa balansen och falla ut… Ja men ni vet. Men jag var inne runt 14-tiden, det var inte så mycket folk, grymt bra musik spelades och jag fick så bra hjälp. Jag gillar ju jeans som är högre i midjan och på JC har dom låga, lite högre, medelhöga och navel höga. Tror det var den skalan, är inte helt 100. Men jag gillar medelhöga eftersom jag är så kort så blir dom nästan navelhöga på mig men det gör också att dom trycker in kärlekshandtaget, man får en fin rumpform som ser ut som ett upp och ner vänt hjärta. Modellen är från Crocker, det är superskönt stretch i dom och man måste knäppa upp efter varje måltid, suuuupersköna och inte alls farligt dyra.

Modellen heter 212 och testa de med högre midja, dom finns i flera tvättar och jag körde på två på en gång. Ett par svarta och en mörkare tvätt men jag lämnade in dom för att göra dom lite mer custom made med slitningar och såklart att dom blir kortare i benen. 😀

Jackan är snyggare på än vad bilden visar haha! 😀
Såhär kommer patchen sitta på min jacka. 😀

12 reaktioner på “De perfekta rumpjeansen!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.