En romantisk skogstur

Hallå!
Det som skulle bli en dusch med Color Wow slutade med en 2h lång skogspromenad med Pischa. Precis när jag skulle hoppa in i duschen frågade hon om jag ville åka iväg och ta en prommis med hundarna. Alla dagar i veckan! Jag klädde på mig och var så glad över att vi skulle spendera tid i skogen med våra hundar.

Vi åkte bort till Grimsta ridskola och gick upp i skogen, släppte hundarna och försökte promenera. Det tog knappt fem minuter innan Pischa låg på marken, Stitch fick fnatt och sprang så snabbt rakt in i Pischas ben så hon flög. Hahaha som jag skrattade. Ytterligare fem minuter var det min tur pga isen, alltså vägen var som en skridskobana, mina ben gled isär och jag kände mig som en karaktär i en Disneyfilm som sprattlade med armar och ben för att inte tappa balansen. Men tillslut stod jag där på alla fyra och skrattade så jag tappade luften.

Den här rundan som tog oss 2h att promenera hade säkert tagit halva tiden om det inte var pga underlaget men det var skönt, 2h av friskluft och hundarna fick springa av sig. Dock fick jag sätta fast Stitch i Duschess några gånger för att hon inte skulle sticka efter andra hundar. Hon har kommit i en rejäl trotsålder där hon inte alltid lyssnar vilket Duschess gör. Så när det kom en hund så kunde inte Stitch göra så mycket, dock blev det lite mer jobb än jag tänkt. Den här situationen som ni ser ovan hände rätt så ofta så det slutade med att Stitch fick springa lös och jag fick helt enkelt vara lite mer uppmärksam. Och det gick ju ändå hur bra som helst. 😀
Efter nästan 2h i skogen var det dags att ta en selfie, det gick sådär. Försök att få till en bra bild med två hundar som hellre vill springa omkring i den härliga miljön varv en väger ganska mycket och den andra fick hänga på en arm då någon var tvungen att hålla kameran. Haha det ser ut som att Pischa tagit något brottargrepp på Duschess medan Stitch bara är så less på att hennes matte hela tiden tar massa selfies och vill få det överstökat hahaha!
Det blev i alla fall en perfekt fredag eftermiddag som bjöd på en hel del smaskiga nyheter som jag bara längtar till att få avslöja! Men det enda jag kan berätta nu är att jag precis har ätit mig en väldigt sen lunch och ska nu hoppa in i duschen.

Vi hörs lite senare kära ni!

11 reaktioner på “En romantisk skogstur”

 • pernilla skriver:

  Ser jädarns skönt ut! Inget går upp mot en härlig skogspromenad när solen skiner som den gjort nu de senaste dagarna! 🙂

  Kom att tänka på en sak, hur gick det med killen du gick på några dejtar med? Rann det ut i sanden?

  • Annica Englund skriver:

   Ja det var underbart!
   Jag känner att jag måste bli lite mer privat på den fronten just nu. 🙂

 • Nathalie skriver:

  Gud vad härligt!! Tog också en skogspromenad förut och höll på att halka ihjäl mig 😛
  Hoppas du får en fin kväll och GLAD PÅSK!
  KRAM

 • Josefine skriver:

  Tips, köp dubbskor! Jag köpte ett par från Halti för två veckor sen. Underbart att ha när man ska ut i halkan 😊

  • Annica Englund skriver:

   Men det finns broddar så jag kanske bör införskaffa sådana. Eller bara gå andra vägar? 😀

 • anna skriver:

  1 mars – 20 augusti gäller ju speciellt en viss lag om lösa hundra. Tänk på det lite extra om din sötnos inte riktigt lyssnar på dig som du skrev:)

 • Sophie skriver:

  Jaha, vem dejtar du? Du brukar aldrig ”försvinna” från bloggen … tror du dejtar någon! Vem, vem vem? Tihi 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.