En fredag utöver det vanliga

Efter träningen idag så tog jag en lång dusch och hade me- time. Lade lite ansiktsmask och slappade på sängen till jag skulle tvätta. Vem väljer att tvätta en fredageftermiddag? Jag! Det var länge sedan jag uppskattade sådana här tråkiga saker för ärligt talat, hur kul är det att tvätta?! Det enda som är ”roligt” att tvätta är sängkläderna för då ser jag verkligen fram emot att lägga mig.

Jag har gjort lite torsk, ris, grönsaker och en god sås till. Jag ska snart fixa mig iordning för att åka mot Globen för ikväll spelar Joakim Lundell. Jag kom på att han spelar ikväll när jag såg inbjudan vid min kaffemaskin när jag kom hem efter mördarpasset på WörkOut och är det något som jag lärt mig så är det att supporta vänner och människor i ens bekantskapskrets.

Vi följer stora kändisar, gillar deras bilder på Instagram, peppar och hyllar dom för de saker som de gör. Men de som behöver vårt support mest är ju faktiskt de som befinner sig i vår närhet. Så jag ska dit, lyssna på hans grymma musik och supporta han för han gör ett jäkla bra jobb!

13 reaktioner på “En fredag utöver det vanliga”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *