Elizabeth Arden Eight Hour Cream -Oil

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAlla torrisar, alla som älskar Eight Hour cream hör upp! Jag har hittat räddningen för er och garanterat många andra under vintern. Alltså nu när vi kom hem från Thailand kändes det som att min hud krympte två tre storlekar och jag är så torr. Men jag började direkt mojsa in mig i den här helt fantastiska oljan. Jag har sprayat den direkt på huden men även blandat ut bodylotionen med denna och den är så magiskt. Huden blir så babymjuk och len att det är sinnes. Det bästa är också att den inte doftar Eight Hour cream, jag klarar inte av den doften för att den är ganska stark men den här är mycket mildare och fräschare och jag vill typ bada i den här för att den är så skön på kroppen. 😀

Eight Hour Cream All-Over Miracle Oil är en fortsättning på Eight Hour Cream Skin Protectant. Produkten känns ganska lyxig och återfuktar inte bara huden utan även hår och ansikte och det ger en härlig spakänsla. Har ni vägarna förbi Åhlens eller Kicks, spring in och bara känn på produkten, smörj in ena armen och jämför sedan efter några timmar hur det känns. Ni kommer känna måste-ha-begär! 😀

Pris: 369kr –Klick! (adlink)OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7 reaktioner på “Elizabeth Arden Eight Hour Cream -Oil”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *