Elizabeth Arden Drama Defined Color Cellection

Innehåller adlinks

Elizabeth arden har släppt Drama Defined Color Cellection som är en kollektion med mascara, ögonpennor, löspuder, kabuki och concealers.

Jag testade löspudret och mascaran och jag är dessvärre inte sådär jätteimpad. Med tanke på hur många olika produkter jag testat genom mina år så är det svårt att hitta något som får mig att trilla av stolen…

High Performance Blurring Loose Powder ger en glansfri finish. Den ska även ha suddande egenskaper som skapar en perfekt hudton och felfri makeuplook. Riktigt det kan jag inte hålla med om. Jag som ändå har en bra hud tyckte inte alls att det blev så stor skillnad med detta puder. Det kändes mer som att det var transparent och man kan ju använda den som den är eller på en foundation. Och med tanke på resultatet så skulle jag nog använt denna som en produkt att ”låsa fast” din foundation med istället för att försöka få hudtonen att bli jämn.

Pris: 445kr

Borsten High Performance Powder Brush älskar jag, stora kabukis är inte bara bra till att fått pudret med utan dom är jättebra att använda om du vill lägga lite kroppssmink också. När jag har bara armar eller urringning så sminkar jag ofta dom kroppsdelarna. Jag har en väldigt dålig blodcirkulation i min kropp vilket syns bak på mina armar så därför ser jag till att lägga lite extra BUS där eller så använder jag puder. 😉

Pris: 255kr

Produkten har en väldigt bra stängning så pudret inte faller ut i locket.
Superhärlig borste!
Såhär blev resultatet med pudret, inte alls så stor skillnad…

Sedan har vi Standing ovation mascaran som ska ge längre och djärvare fransar. Det är en stor borste som ändå inte fångar upp så mycket av själva produkten vilket gör att det inte klumpar och fransarna får en mjukare effekt. Dom separeras bra, inget som smular eller kladdar och är det så att man har väldigt korta ”stubbiga” fransar så kan denna vara värd att testa!

Huvudingredienserna i denna produkt är carnaubafibrer och det är det som gör att mascaran fäster på fransarna och skapar längd. Marulanötsolja som ger fransarna en liten glans samtidigt som den återfuktar och mjukgör. Och sedan panteon samt antioxidanter som ger dina fransar ett skydd.

Pris: 300kr

2 reaktioner på “Elizabeth Arden Drama Defined Color Cellection”

 • Jonna skriver:

  Hej Annica! Jag älskar din blogg & har en fråga.
  Jag har alltid mörka ringar under ögonen, det spelar ingen roll vad jag gör. Sömn, vatten eller liknande hjälper inte.
  Jag har prövat olika ögonkrämer och concealers, men inget hjälper. Om jag hittar en täckande concealer blir jag alltid ”kakig” under ögonen…

  Har du några tips på bra ögonkrämer/concealer som funkar bra? Har fått tips om concealer i lös form, funkar det?
  Tack för en superbra blogg! 🙂

 • Em skriver:

  Hej Annica! hade varit jätte bra och kul om du berättade hur du ska göra nu efter din ”diet”. Ska du äta som förr eller hur tänker du göra? är själv inne på ett kostschema och tanken skrämmer mig om hur jag ska göra efter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.