Ekologisk Hudvård på Apoteket

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJag testade nyligen en hudvårdsserie från märket Apolosophy som är Apotek hjärtats egna ekologiska hudvård. Produkterna är ganska billiga, den dyraste produkten är nattcremen som ligger på 179kr tex. Dessa produkter produceras i Dalarna och är framtagna med omsorg för naturen och med samma krav på innehåll som Apotek hjärtat har på alla produkter för barn under 3 år. Dessa produkter passar alla, även de med känslig hud.

Jag testade dessa en gång och man ska ju ge hudvård några månader innan man kan se en riktigt tydlig skillnad om man nu inte får någon allergisk reaktion eller så för då ska man ju sjävklart sluta. Efter en gång var jag så torr i huden att jag fick nästan panikkänsla. Min hudyta kändes som fint sandpapper och när jag kom ut trodde jag att huden skulle spricka. Den skrek efter fukt. När jag smorde in mig med hudcremen så märkte jag av detta direkt, den kändes fet men inte fuktigvande så jag proppade på med nattcremen utanpå för att se om det blev skillnad men det blev det inte.

Så bara för att en produkt finns på Apotek och är ekologisk behöver inte det betyda att den är bra, tro mig det finns så många andra bra produkter som inte finns på Apotek som ger grymma resultat.

Priser:
Cleansing Foam 99kr
Day Cream 169kr
Night Cream 179kr
Eye gel 159kr
Body Wash 79kr
Body Scrub 89kr
Body Lotion 89kr
Hand Soap 69kr
Hand Cream 49kr

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3 reaktioner på “Ekologisk Hudvård på Apoteket”

  • Emma skriver:

    Så du rekommenderar inte detta? 🙂 haha

  • Anne skriver:

    Det är så många som tror att bara för det säljs produkter på apotek så kan alla använda dom, rakt av. Men det är ju som allt annat. Man måste testa sig fram.
    Det är ju så att bara för en produkt för torr hud passar mig kanske den inte passar någon annan med torr hud.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *