”Du måste ha ett lantställe”

Hej på er! Den här veckan går i raketfart, herrejesus alltså. Redan imorgon är det daga för Summerburst och jag är så taggad att jag vet inte vart jag ska ta vägen. 🎉

Igår ikväll åkte jag och Xenia ut till Ellen och Niclas lantställe för att mysa, sätta om Xenias hairtalk och äta scones mitt i natten. Det är så skönt att vara där ute, jag skulle också vilja ha ett lantställe. Det ska jag sätta upp på min kontaktannons när jag söker kille: du måste ha ett lantställe i skogen, gärna nära vattnet…” haha!

Vaknade annars imorse av att min mobil ringde, det var ett bud från Marissa Carter Coca Brown. Jag är ju en trogen användare av dessa BUS-märke. Jag promotar det mer än gärna utan att få betalt för att jag genuint älskar det. Nu har dom tydligen kommit men en BUS- remover. Har det funnits något sådant innan? Detta ska bli spännande att testa i eftermiddag då jag ska köra min ”renovering” som jag brukar göra innan resor eller stora event. Epilera, peela, inpackningar, mani- och pedikyr, BUS, ansiktsmask ni vet. Hela köret.

Men först ska jag åka till Mahalo för att möta upp Åsa på en frukost. Så mysigt! ❤️

9 reaktioner på “”Du måste ha ett lantställe””

 • Annika skriver:

  En Eraser kan väl vara bra, men Cocoa försvinner ganska spårlöst av sig själv tycker jag. Det gillar man.

 • ellen skriver:

  var kan man köpa din snygga adidaströja du har på bilden??? Sååå snygg! Älskar Adidas.
  Kram!

 • Leoni skriver:

  Vet inte om det finns eraser i Sverige faktiskt, jag bor i England – Här finns Bondi Sands bus och bus-eraser som är grym!

 • Emma skriver:

  Heter de inte landställe? 🙃

  • Sara skriver:

   Både land- och lantställe är korrekta! Svenska Akademiens ordlista rekommenderar dock lantställe. Tänk lanthandel, lantbrukare etc 😊

 • Benni skriver:

  Tycker det är oerhört naivt och påstå att man ”skojar” om att nästa kille måste ha ett ”lantställe”, dvs gott om cash?! Vad ger det för signaler egentligen? Ett råd, varför inte se till att skaffa ett lantställe själv? På egen hand? Som Blondinbella t.ex som är oerhört självständig idag och för all framtid, som gjort sig fullständigt ekonomiskt oberoende av en killes ekonomiska förmåga! Där har ni något att lära av istället för att tro att en ”kille” ska fixa ett lantställe?! Jo jo, du säger att du ”skojar”, tror många genomskådar sådant skoj.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.