Din mamma bor inte här!

Ni som frågat om hoodien som jag numera bor i, den kommer från Paapi. Det är en hemsida med kläder för män men som ni vet älskar jag sådan stil. Ni hittar tröjan här- Klick!

Nu är jag hemma, möttes av kaos. Jag orkade inte städa igår kväll, inte imorse heller så när jag kom hem möttes jag av detta. Men det gör liksom inget. Jag har inga planer för kvällen förutom att jag tänkte smita förbi Hemköp som ligger nedanför och köpa lite godis till kvällen och köra Netflix n´chill. Hur nice låter inte det?

Så innan jag åker iväg tänkte jag städa lite, gå igenom min mejl så den är ur världen, jag tänkte skriva att jag skulle laga middag men jag lyxar nog till det lite ikväll och kör hämtmat haha.

Det här är det som är nice när man är vuxen och bor själv, att man får göra precis som man vill. Man behöver liksom inte ta hänsyn till någon. Känner jag för att starta dagen med lite godis, då gör jag det. Känner jag för att ställa mina kaffekoppar lite överallt, ja då gör jag också det. Nackdelen är ju att det inte finns någon som plockar upp efter mig haha. Iofs är det ju aldrig någon som har gjort det men av någon konstig anledning brukar man ju säga ”din mamma bor inte här” när man är på något ställe och lägger ifrån sig saker.

Vad har ni för planer i helgen? Kommer ni också köra en mysig hemmakväll? Ska ni träffa vännerna, familjen? Gå ut på lite partaj?

Nästa vecka kommer jag återgå till mina rutiner igen, men som jag sagt med ett litet annat tänk. Vi går ju redan in i juli månad som är den bästa för då fyller jag år men det hinner hända en hel del innan det. Så nästa vecka har jag en massagetid som väntar, jag bokade in mig på en 90min lyxbehandling för att bli extra ompysslad. Jag ska till frisören och sätta om mina hairtalks så dom är på plats. Jag har två PT-tider inbokade men jag ska försöka att köra egna pass också så gott det går, då blir det lite med update på träningsfronten. Detta har ju vart en vilovecka för mig och det behöver man ju när man tränar så att musklerna får återhämta sig. Och sedan nästa helg åker jag till Båstad och Summeron för att lyssna på bra musik och dansa. Det låter väl som en helt okej vecka, eller hur!?

4 reaktioner på “Din mamma bor inte här!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.