Detoxvecka och ny bänkskiva


God morgon kära ni!
Inatt drömde jag om den här morgonen. Igår kom mina matkassar för en vecka framöver och jag kör på matkassar som inte endast är middagar utan det är frukost, lunch och middag samt mellanmål. Och jag var så taggad på gårdagen för det var inte bara matkassarna som kom utan även min efterlängtade bänkskiva från >>Stenskivor<<. Jag som tidigare avskytt att laga mat trots att jag är bra på det blev så otroligt taggad på denna måndag att jag som sagt drömde om den. Jag drömde hur jag stod och i mitt kök och gjorde alla dessa goda rätter som denna vecka kommer att erbjuda och jag har precis gjort min första måltid i schemat vilket vad en avokadosmoothie.

Men på tal om bänkskivan, jag har ju fått vänta väldigt länge på den då den vart slut på alla Stekskivors fabriker så när jag fick smset under Moroccanoilmiddagen där det stod att dom kommer på söndag och installerar den så sken jag upp. Fick till och med en kommentar av min bordskamrat ”sådär vill jag också känna när jag får ett sms av en kille” och jag bara ”nej alltså min bänkskiva har kommit” haha! 😀

Det är en svart Marmorskiva, Nero Marquina och jag tog en matt finish. Jag ville även ha stänkskydd i samma och allt installerades som sagt igår av två händiga karlar. Men nu när skivan är här så betyder det att resterande renovering kan fortsätta, det har ju stått stilla pga det då skivan var tvungen att gå via sovrummet in i köket. Men nu kan den väggen byggas igen och garderoberna kan börja platsbyggas, sedan åker resterande stuckatur upp och efter det kommer det platsbyggas en bokhylla i mitt vardagsrum. Som det ser ut nu kommer badrummet få vänta till sist, det är fullt fungerade men det hade ju vart skönt om allt blev klart innan jul. 🙂

Recept på smoothie:
1 avokado
Saft från 1 apelsin
30g bladspenat
100g fryst mango
1/2dl vatten
-Mixa så den blir slät, drick tillsammans med ingefärste.
Som ni ser är det inte riktigt helt 100% klart, luckorna på min diskmaskin fattas, stuckaturen ska upp och sedan ska vägg mellan kök och sovrum byggas igen.

18 reaktioner på “Detoxvecka och ny bänkskiva”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *