Det perfekta läppglanset!

Nyansen jag har heter ”Undressed”

Det här är läppglanset som dominerat på mina läppar den senaste tiden. Jag har ju vart helt fast vid matta nudeläppar men nu är det gloss som gäller, det känns så fräscht och vårigt på något sätt.

Produkten i sig doftar inte så jättegott och det tycker jag är så konstigt. Typ alla gloss doftar kola, vanilj, choklad eller så men inte dessa. Så det var lite av en besvikelse men annars levererar verkligen glosset, det känns krämigt, det sitter på plats och har en bra täckning på läpparna. Det är i en perfekt nudefärg som är något kallare vilket passar mig perfekt. Jag kan inte ha varma toner på mina läppar eftersom jag har en kall ton, det skär sig extremt mycket när det är varma nudefärger. Så detta är verkligen the perfect gloss for me!

Pris: 229kr på Kicks

7 reaktioner på “Det perfekta läppglanset!”

 • Annika skriver:

  Riktigt, riktigt snyggt! Nästan så jag måste slå till trots att sällan betalar mer än 200 kr för ett gloss. Snåbuk var namnet 😉

 • Nathalie skriver:

  Riktigt snyggt och Gud vad vacker du är!! Dina ögon är såå fina! ❤️

 • anonym skriver:

  Vill också köpa. Annica kan du säga till om du ser att Sephora börjar sälja smink på Internet här i Sverige. Stått i flera tidningar att det är på gång. Så vore tacksam om du skrev ut här om du ser eller hör något tack!. Kram

 • Ledia skriver:

  Jättefin nyans! Var på kicks och kollade men undressed kändes så mörk. Är du säker att det är den?:)

 • Elin skriver:

  Har du något tips för oss som har små läppar? Jag tycker själv inte att det är supersnyggt med något på läpparna överhuvudtaget på mig som har väldigt små läppar, men finns det något magiskt trick man kan göra så att de ser större ut vilket förhoppningsvis gör det snyggare med läppstift/läppglans osv?Är ju så sjukt snyggt på er med större läppar och önskar att jag hade det jag med!

  Hälsningar Elin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.