Det finns DJs och det finns DJs

Guuuuud vad jag hade velat starta min dag som jag gjorde igår, på Trattorian med Daniel. Det stället är ta mig fasen det bästa brunchsstället i Stockholm, maten är magisk och sedan är atmosfären så behaglig. Det är ett sådant ställe du skulle kunna sitta kvar på i några timmar efteråt trots att du ätit upp bara för att chilla med vännerna.

Igår kväll så kom en kompis över till mig för att lära mig lite mer avancerade saker när det kommer till DJandet. Det finns många DJs som har sina låtar i rätt ordning i en lista, färdiga övergångar och sedan är det bara att plugga in sitt USB i spelaren och trycka på play.

Sedan finns det DJs som kanske förbereder de första tre fyra låtarna och sedan går de bara på känsla. De utnyttjar hela mixerbordets knappar, gör coola övergångar, effekter, när en låt kommer in märker man knappt det och alla låtar går ihop med varandra melodisk. Så bra vill jag bli!

Jag har en killkompis som kan allt, alltså verkligen allt! Han är extremt duktig på sådant här så jag ringde och bad om hjälp så igår satt vi här och jag fick lära mig så otroligt mycket. Efter jag pratat med Xenia tog det inte lång tid innan hon också kom över för att knappa lite och det var en väldigt lärorik kväll. Så idag kommer jag sitta med spelaren och bara leka runt med alla nya kunskaper jag fick igår! 😀

VECKANS PLANER

Måndag: Jag ska på ett event ikväll med Daniel, det blev ett ganska spontant sådant men jag såg lite samarbetspotential i det så det kändes verkligen värt att gå.
Dagens to do list är också väldigt lång, inkluderar bland annat företagspapper, samarbeten, träning, mejl, boka in datum för dagmatte då jag behöver en hel del hjälp framöver. 🙂

Tisdag: Imorgon har jag middag med vårt crew som ska ut på turnén, det ska bli så kul att kickstarta det med en middag då vi kommer hänga en hel del framöver.

Onsdag: Idag till på onsdag har jag på mig att träna på det som jag lärde mig igår. Och på onsdag ska jag visa upp allt och få lite feedback. Så tacksam för att jag har personer i min närhet som hjälper till så mycket! Gud det känns nästan som att jag fått hemläxa och ska ha mitt prov på onsdag. Haha!

Torsdag: Som jag längtat efter den här dagen! Min mamma kommer. Senast hon var här var i april och då mådde jag inte alls bra. Jag var konstant stressad, mådde så jävla kasst psykiskt och fick så dåligt samvete att det gick ut över henne. Så den här gången ska jag se till att vi kommer att ha det extra roligt!

Fredag: Som om det kunde bli bättre? Min lillasyster kommer även denna dag. Så jag kommer att ha både mamma och syrran här och vi ska maxa dagen för att sent på kvällen har jag ju mitt första gigg på V här i Stockholm. Men det är ju bara warm up så det är max tre timmar.

Lördag: Vi kommer att ta vårt pick och pack och dra till Nyköping då jag även där kommer att köra ett warm up set iför Peg Parnevik. Så vi får se om vi drar dit tidigt under dagen bara för att hänga omkring och se hur det ser ut där eller om vi är kvar hemma och drar så vi är där precis innan vi kör igång.

Söndag: Då åker min älskade mamma och syster hem… Och det är farsdag. Det är sådana här saker som gör att det också känns lite extra tråkigt att bo ifrån familjen. Det går inte att fira dom på samma sätt när det är typ fars- eller morsdag, födelsedagar, skolavslutningar, högtider mm. Nästa gång jag åker till Östersund blir över julen, då har det gått ett år sedan jag var där sist. Det här året har ju gått så förbaskat fort att jag inte ens hunnit tänka tanken att åka dit.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det till att börja bocka av mitt A4 med saker jag måste göra idag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.