Det äldsta cafét i Tallin

Sista bilderna från Estland I promise. Alltså idag har >>Elin Johansson<< skapat magi med mitt hår, igen! Ni kan se på min instagram @akaannica hur det blev, jag är verkligen så nöjd. Det visade sig att vi fått fel hår men eftersom Elin är bäst när det kommer till hår blandade hon lite färg och fick till ett grymt resultat.

Jag är på väg till WörkOut för lite boxning, är så taggad inför det. Stitch också för då vet hon att hon får träffa Duschess. Varje gång jag säger hennes namn blir Stitch alldeles till sig, hon älskar verkligen Duschess. 😀

Så bilder från Estland, här var vi på en liten stadsvandring och tittade på den gamla delen av Tallin. Det var bara -1° men det var nog den kallaste graden i mitt liv för det blåste så mycket. Vi frös så mycket men kämpade oss igenom dom timmarna vi var ute, tog varje chans vi fick att gå in och värma oss innan vi knatade vidare.

Sedan satte vi oss också på typ världens mysigaste fik som jag verkligen rekommenderar er att besöka om ni någon gång åker dit. Alltså jag fick Polarexpressenkänsla över det och ville sitta där i timmar. Tråkigt nog hade vi inte så mycket tid på oss men jag är glad att jag fick en ruggigt god och stor cappuccino som värmde mig innan vi skulle ut i kylan igen. 🙂

Daniel fick ångest när han såg dessa trappor.
Han var tvungen att samla sig innan vi gick upp men så farligt var det faktiskt inte. 😀
Det var så fint här uppe.
Vi besökte även denna ortodoxa kyrkan. Jag fick låna Daniels halsduk att täcka håret med och när vi väl kom in var det fotoförbud och man fick heller inte prata. Det var så fint där inne och just denna dag var det ryska julafton om jag inte minns fel så det var smockat med människor där inne.
The Oldest Cafe in Tallin.
Alltså hur mysigt ser inte detta ut att vara!? 😀
Älskade inredningen, väggarna, taket, golvet, kaffet, allt!
Daniel, vår guide Katrin och Sandra.
Evelina och jag.

6 reaktioner på “Det äldsta cafét i Tallin”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.