Den dagen du börjar samarbeta med din kropp

Tisdag morgon, idag sov jag lite längre eftersom det blev lite sent igår. Jag och Xenia mötte upp Billy, Pascal och deras vän igår på stan då dom var här från Malmö. Vi drog till Riche för att käka och då joinade Samin, Nadia och Daniel med sin Pokémon oss lite senare. Så vi hade ett jättehärligt eftermiddagshäng och rundade av strax innan halv sex. Därefter åkte jag med Stitch, Xenia och Daniel ut till Samin och där satt vi alla och jobbade, han bor så härligt så det var skönt med lite miljöombyte. Kvällen avslutades med att vi kollade lite på en serie innan vi rullade hem strax innan midnatt.

Så det blev lite sovmorgon men jag har vart ute med Stitch, sitter och kollar Bruceappen om det finns någon crossfitpass jag kan köra nu vid lunchtid. Jag är verkligen hooked vid crossfit eftersom det ger så snabba resultat. Efter en vecka med Nicklas Gull i Marbella kan jag säga att jag gick från konturer på magen till fyra magrutor, det är inte illa. Och då var jag inte särskilt noga med kosten utan jag kunde äta Nutellamacka på morgonen och dricka mina Cola Zero. 😀 Så det känns verkligen som en träningsform för mig, det är kul och på det får jag resultat.

Den dagen man börjar acceptera sin kropp och samarbeta med den istället för att utsätta den för hård träning bara för hur den ska se ut är så jäkla befriande på något sätt. Jag har tränat i många år pga hur min kropp ska se ut och då var inte träningen lika rolig som den är idag. Nu när jag tränar är det för att det blir en boost för självförtroendet, jag gör något som jag känner mig bra på och det är så tillfredställande att få känna sig duktig samtidigt som att kroppen mår bra av det! Så alla ni som tvingar iväg er till gymmet i jakten efter den perfekta kroppen, det är inte rätt väg att gå. Testa olika träningsformer och när du väl hittar något du tycker är kul så kommer du vilja ta dig iväg igen och det blir då tillslut en rutin. Och när du väl har det som en rutin ja då kommer du märka att kroppen kommer må så bra av det och garanterat få resultat! 😀

Det blev i princip samma frulle som igår bara att jag bytte ut kvargen mot grekisk yoghurt, alltså Lindahls vaniljkvarg smakade verkligen stark parfym. Den går inte ner… Sedan lyxade jag till det med att öppna mitt Louis Vuitton-te. Dock var det ingen fancy pancy smak men burken är ju fin haha. Sedan för er som frågat vad jag tar för kosttillskott: Jag kan inte säga att jag vart jätteduktig på att ta mina tabletter dagligen och för att man ska märka resultat på kroppen så är det viktigt att ta sina kosttillskott dagligen. Vitaminerna på morgonen och mineralerna på kvällen. Men det som jag försöker att komma ihåg är Zink för att matsmältningen ska fungera som den ska. Har vi brist på det får kroppen svårt att smälta maten och ta upp näring. Och sedan Magnesium för det är så bra för både sömnen och muskelåterhämtningen, kanon efter hård träning!

Men som jag berättade var jag på Better You- Klick! förra veckan för att jag och Magnus pratade om lite problem som många har idag. Många är stressade, har svårt att fokusera, sover dåligt och har problem med ångest och det här är problem som jag själv har. Och nu i hösttider så är det vanligt med urinvägsinfektion och förkylningar så jag leker lite testkanin för att se vad som fungerar och inte. Så just nu testar jag Bär Boost, Gurkmeja och Fokus+ utöver Zink och Magnesium. Det blir ett par tabletter dagligen och det här är ju något som man också kan få i sig via kosten om man äter näringsrikt och vet vad allt innehåller. Men vi får se nu då efter en vecka om jag märker någon skillnad. Jag är ju mest taggad på Fokus+ just för att den ska balansera fokuset under hela dagen. Vissa personer med ADHD tar denna för att tålamodet också blir bättre och man har en bra balans i humöret också. Så är det någon med ADHD, kolla upp denna produkt och se om det kan vara något som ni vill testa. 🙂

Jag kommer ju också med ”Dagens låt” men idag blir det mer ”Dagens artist”, fan vad jag älskar Dean Lewis! Han är så jäkla bra så gå in och följ honom och lyssna igenom alla hans låtar, dom är magiska!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.