Den bästa volym mascaran!

Innehåller adlink.

P7260395-2
Alltså nu hörni! Jag har hittat den bästa volymmascaran jag någonsin testat så håll i hatten. 😀

För två veckor sedan lanserade IsaDora en ny mascara till ”Lash Styler- familjen nämligen Insane Volume Lash Styler. Mascaran har en intensiv svart pigmenterad formula som är extra krämig för att enkelt bygga upp volymen. När jag testat denna höll jag på att tappa hakan, den var så bra och jag kan inte sluta använda den. Det går snabbt att få upp volymen, man behöver liksom inte hålla på länge innan det blir ett bra resultat. Man börjar med att pensla på färg med ena sidan av borsten som har en enda lång kam, sedan målar man ut produkten över fransarna med andra sidan av borsten som har tre mindre kammar.

Helt ärligt, det här är den bästa volymmascaran jag testat och det är så kul att det är från ett budgetmärke. Jag har inte vart så jätteförtjust i just IsaDora för att jag tycker dom kommer med samma sak om och om igen men nu kom dom med en riktigt grym produkt, som sitter bra hela dagen och som är värd att uppmärksamma! 😀

Pris: 169kr >>HÄR<<

mascara brush
Såhär ser borsten ut. En lån kam på ena sidan som hjälper till att ge massa produkt till fransarna, sedan målar du ut färgen med de tre mindre kammarna på andra sidan.
volume mascara
Här ser ni före och efter. Bilden talar för sig själv, en riktigt grym mascara!
volymmascara

26 reaktioner på “Den bästa volym mascaran!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.