Declèor – Oil you need is love

Innehåller adlinks

>>Declèor<< var nog det första märket som jag fick mig en kurs inom när jag började arbeta på skönhetssalong, jag blev helt såld. Dessa superhärliga oljor som gav en spakänsla i hela kroppen som, man blev lugn, harmonisk samtidigt som det gav effekt på huden.

Declèor är ett märke som är väldigt känt för sina aromessencer och det är deras variant av ett serum. Det är ett 100 % rent, 100% naturligt aktivt serum med avancerande, koncentrerande och djupverkande essentiella oljor. Produkten är kraftfull även fast man inte får den uppfattningen om det när man väl känner doften just för att den är så harmonisk.

I denna förpackning så var det ett mindre serum och rengöring men en fullstor fuktcreme.

Declèor har för mig känts inriktad till den äldre målgruppen, 35+ ungefär och nu har dom börjat göra om dofterna litegrann, utseendet på produkterna för att även de något yngre ska våga sig på märket.

Märket har flera olika serum/ aromessencer för att det ska finnas något för alla, allt från fukt till lugnande, några som arbetar mer på hudens elasticitet medan andra problemhud. Dom har såklart vissa serier så även crèmerna är anpassade efter det man vill ha men som jag har förklarat tidigare så kan man såklart kombinera. Om man vill att en produkt ska arbeta på strukturen i huden samtidigt som man behöver fukten kan man använda sig av ett serum som jobbar mer rejält medan cremen kan vara en ren fuktcreme. Tex aromessence Magnolia tillsammans med cremen Hydra Floral.

Dessa serum jobbar ju inte bara med huden utan även våra sinnen så det finns ett speciellt sätt du ska arbeta in den på. Du tar tre små droppar på fingertopparna, värmer upp mellan fingrarna och tar tre djupa lugna andetag där du drar in doften genom näsan. Sedan smeker du ut serumet i ansiktet innan du applicerar din creme. Detta är alltså något du gör på morgonen för på kvällen använder du dig av en balm.

Balmen är tjock, den påminner nästan lite om Carmexburkarna. Du tar en ärtas storlek, värmer upp mellan fingertopparna och smeker ut i ansiktet. Den här balmen innehåller redan serumet så du ger huden det den behöver under natten. 🙂

>>Du hittar mer om Declèors produkter här!<<

2 reaktioner på “Declèor – Oil you need is love”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.