Darlings lyxiga underkläder

IMG_7852
IMG_7854
IMG_7855
Namnlös export
IMG_7862

Hej!

Oj vilken kväll det var igår, mycket roligare än förväntat! En härlig limo hämtade mig och körde mig och ett härligt sällskap till Göta Källare där Darling S event väntade. När vi kom fram möttes vi av fler härliga människor och vi fick även väldigt mycket dricka och plockmat. Efter ett tag gick alla ner en våning och då började en visning a la Victoria Secret. Tjejer shakade loss på scenen i väldigt fina underkläder och under tiden kunde man även tävla om resor till medelhavet. Vi hade det jätteroligt trots att jag kände mig rätt seg i skallen pga min medicin. Vi var där någon timma och sedan kom limousinen och hämtade oss igen för att åka vidare till V. Vi fortsatte festandet där och jag svettades som en gris, så servettdanserna fick man se mycket av under kvällen. 😀

Efter 1 någon gång tog vi oss vidare till Amba men då sa min kropp ifrån, då hade jag ont och tog en taxi hem till min älsko som precis lagt sig. Jag tog en lång sval dusch och sen kröp jag ner med honom och slocknade direkt. 🙂

Gottepåsen vi fick med oss hem var så himla fin, jag är så tacksam över den för det var så mycket fint. Underkläderna och så himla fina och man känner sig lite en som angel i den där rosa morgonrocken så ta er en titt på hemsidan. Jag rekommenderar verkligen er att kika runt på hemsidan Darling-s.se om ni vill unna er lite nya underkläder för det är så mycket fint och det är så behagliga materia. 😀

6 reaktioner på “Darlings lyxiga underkläder”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.