Dämpa svullnad och lugna ansiktet

Dr jart rubber mask bright lover
En veckas halvdan sömn har lett till påsar som sedan blivit till ringar under ögonen och huden är stressad. Så när hundarna somnat om efter morgonpromenaden tog jag en stund för mig själv för att lägga ansiktsmask. Jag har sett den här lite överallt på sista tiden men tyckt att den sett ganska obehaglig ut men bilden på förpackningen är något missvisande för hade masken sett ut som på bilden när man lade den hade jag nog fått lite klaustrofobi.

Det är i alla fall en ny mask från Dr. Jart+ och såklart är detta inte den första masken i den här stuket men det är nog första masken av alla jag testat i den här stilen som ja känt lite skillnad av. Jag hade på mig den i en halvtimma, låg och lyssnade på lite avslappning och sedan när jag tog av mig den såg det ut som jag mer eller mindre tagit igen den här veckans sömn på 30 minuter. Min hud hade så jämn och fin färg, ringarna var fortfarande kvar men jag tyckte att min hud hade så fin lyster. 😀

Masken finns att köpa på Sephora och kostar runt 100kr om jag inte minns helt fel.

Dr jart rubber mask bright lover
Det är två delar i den här masken, en burk med lite jellycreme och en där självaste gelemasken ligger i.
Dr jart rubber mask bright lover
Cremen är verkligen i gelekonsistens, ett tips är att lägga den i kylen innan du använder den för då svalkar den otroligt skönt i ansiktet. 😉
Dr jart rubber mask bright lover
Sedan applicerar man den i hela ansiktet förutom runt ögonpartiet.
Dr jart rubber mask bright lover
När du gjort det lägger du på dessa delar i ansiktet, det är en för övre och undre delen av ansiktet och delarna är i jätteskönt material. Dom är geleiga men fasta i konsistensen.
Dr jart rubber mask bright lover
Dags för den övre delen.
Dr jart rubber mask bright lover
Det står på förpackningen att dom inte ska överlappa varandra men det var svårt att undvika det utan att delarna skulle hänga utanför eller ligga i håret, jag tyckte att det gick bra ändå!
Dr jart rubber mask bright lover
Alltså titta vilken jämn hudton jag fick, min hud ser lika len ut som en babystjärt. 😀

4 reaktioner på “Dämpa svullnad och lugna ansiktet”

 • WOW ser superhärlig ut, om än lite läskig haha.

 • Pernilla skriver:

  Hejsan Annica! Jag undrar om vad du har för mailadress som jag kan kontakta dig på?
  Ha en fortsatt fin dag!

 • Viktoria skriver:

  Hej Annica,
  Jag har en fråga till dig angående foundations. Jag ska investera i en ny SVINBRA svinbra foundation men det finns ju så himla mycket att välja bland. Det får gärna vara en lite dyrare och lyxigare foundation som passar min hud som lätt kan bli lite oljig i T-zonen. Jag vill INTE ha en för täckande och matt foundation som bli kakig utan en lätt som ger ett naturligt och fint resultat till vardags. Vilken/vilka skulle du tipsa om??
  Ölskar din blogg,
  Kram

 • Tina skriver:

  Hej!
  Jag undrar om du vet någonting om näskorrigering med fillers? Jag har sett att man kan använda fillers för att fixa ojämnheter i näsan så som knölar osv. Jag har nämligen alltid varit missnöjd med min näsa som inte bara är väldigt stor(lång) utan även har en knöl på ryggen, jag har så länge jag minns velat operera näsan men nu när jag blivit äldre (23år) så har jag insett att jag inte vågar operera den… Jag tänkte att du var rätt människa att fråga eftersom att du redan har opererar din näsa, så kan fillers för att iallafall korrigera knölen på näsryggen vara någonting värt att testa? Det håller väl ca 12mån? Vilka fillers ska man använda? Och vem ska man våga gå till?
  Tacksam för svar! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.