Dags att träna ute

img_8164Igår när jag åkte till WörkOuten kände jag att det var något som jag hade glömt bort och så fort jag mötte de andra i gruppen insåg jag att fasen, vi ska vara ute. Jag var inte direkt klädd för att vara ute men inom WörkOut är alla så jädrans snälla så Therese i gruppen innan oss gav mig sig väst och sina vantar så jag inte skulle frysa. Urgulliga hon!

När vi kom ut tänkte jag att jag kommer att frysa ihjäl trots att jag sett att den andra gruppen var helt döda och svettiga. Inom fem minuter med Pischas uppvärmning var även jag varm och det var skönt att vara ute och träna. Vi använde endast vår kroppsvikt och hjälp av en kamrat och mer än så behövs inte för att känna den fruktansvärda träningsvärk jag har idag. Jag vaknade inatt av att mina vader krampade, garanterat efter enbenshoppen under ARMAPen som vi körde. Man måste bara använda fantasin och se allt runt om som ett hjälpmedel i träningen. Bänkar, trappor, stolpar, papperskorgar, ja marken till och med. 😀 Så det blev en timmas stenhård träning ute med hjälp av miljön och den träningsvärk jag har idag efter WörkOut är den värsta hittills i år! Gruvar mig lite för dagens planer…


img_8166Vi började med rörlighet i trappa sedan bar det av att hoppa bock några vändor. Efter det blev det jägarvila, armhävningar på bänk och dips.img_8167 img_8172Sedan skulle vi pressa mot varandra, dessa gav rejäl mjölksyra i låren!img_8173Sedan körde vi vanliga bulgarian split squat och efter det med hopp.img_8179Sedan fick en kompis stå och hålla emot så det blev motstånd upp, grymt jobbigt!img_8184Efter det var det dags att försöka springa med motstånd, lika jobbigt för båda två.
img_8187Vi kom fram till en trapp och gick baklänges upp några vändor, detta suger något fruktansvärt i axlarna!
img_8190workoutNöjda coachen Pischa!img_8200Efter det var det dags för en AMRAP. Och det började med airsuats och sedan grodhopp på varannat trappsteg hela vägen upp.
img_8192Jogga ner till denna länga och där var det burpees med hopp hela vägen, detta var det jobbigaste enligt mig. Här ville jag spy. 😀img_8217Sedan blev det lounges, lite jobb,spurt upp för en trappa, lite jogg och sedan enbenshopp.img_8207Avslutade med att jogga ner för denna trapp och börja om från början. VI hade 15 min på oss och jag hann fyra varv + airsquatsen och grodhoppen på det femte varvet. Jag var så glad när tiden var ute. img_8219Men då överraskade Pischa oss med Idioten… Det var mellan fyra papperskorgar och vid stoppen skulle man göra…img_8221Burpees.img_8224Bilderna talar väl för sig själva men jag kan säga såhär att det var nog ingen som hade energi kvar efter detta.
img_8227Jag ville bara somna på den här bänken, jag var så trött, illamående och hade blodsmak i munnen. Haha!img_8228Det hade säkert några av de andra med men fan vad grymma vi var igår! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *