Dagcreme för killar

DSC_0061
DSC_0062

Igår när jag och Marcelo åkte lite bil kunde jag inte sluta titta på hans ansikte, han såg så himla fräsch ut så jag var bara tvungen att fråga vad han hade gjort med sitt face. Han berättade att han hade sin DayWear från Estée Lauder som är en färgad dagcreme och jag har väl inte sett resultatet tidigare i dagsljus eftersom det blir mörkt typ 15 och det är då han fixar sig.

Jag var verkligen emot att killar skulle använda makeup förut, jag tyckte att det var en tjejgrej men sedan jag började arbeta på Parelle för några år sedan fick jag en helt annan uppfattning. Sedan tycker jag att det är härligt att killar vågar använda smink i någon form.

En färgad dagcreme jämnar bara ut hudtonen, man ser inte alls sminkad ut. Så till alla killar därute -våga använda sådana produkter om ni vill. Lyssna inte på grabbarna som tycker sådant är mesigt för det blir så himla fint resultat och man ser så fräsch ut. Och sedan kan det liksom inte bli fel med just färgad dagcreme, man blir inte fläckig och får inga kanter så det är bara att smeta på med fingrarna direkt efter man rengjort ansiktet. 😉

3 reaktioner på “Dagcreme för killar”

 • anonym skriver:

  Jag vill inte vara dum eller elak, ibland tycker jag att Marcelo skulle få skriva om olika
  saker som både gäller dig och han, men du är före med nästan allt, men han kanske vill det.,
  ta inte iila upp, ha en bra dag.

  • Anonym skriver:

   Men Marcelo har skrivit mer om vad dom gör än Annica . Han har lagt ut bilder på dom tillsammans det finns inte här. Han skrev om familjemiddagen i Skarpnäck det har inte Annica. Marcelo gjorde ett inlägg om sin hudvård förra veckan tex

 • Amra skriver:

  Hej fina Annica! Undrar om du vet ifall man kan tvätta bare minerals bortsar, och hur då i så fall? Vill nämligen inte att de skall förstöras. Ha det bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.