Då är vi på G!

Alltså den här tjejen är taggad till tänderna, idag drar vi till Göteborg och tydligen ska det bli stekhett vilket gör att hela min ide kring outfits sket sig totalt. Det gjorde det iofs innan jag visste att det skulle bli över 30 grader för jag fick inte på mig ett endaste par av mina jeans… Jag har verkligen fått rejäla muskler på underkroppen att det är dags att investera i nya underdelar haha. Men som sagt, det ska bli stekhett så jag kommer att försöka att ha så lätta kläder som möjligt för att stå och svettas pga värmen och sedan när man ska dansa nej det går liksom inte. Så ändrade planer, men vad gör det när jag ska till GÖTEBORG OCH SUMMERBURST! 😀

Pischa och Duschess var över en sväng nu på morgonen för lite iskaffe och fix med bilder. Sen kom Xenia så vi kunde packa hennes väska samt att hon fick duscha. Dom renoverar ju hemma hos henne så det går inte att vara där. Jag älskar att ha vänner över! ❤️

Snart hoppar vi på tåget och sedan syns vi också på instastory! Btw åkte tunnelbana idag, jag tar ju alltid taxi eller bilen överallt pga jag får panik och blir stressad. Sedan har jag blivit lite… lat. Men fan vad man sparar pengar alltså. Absolut inget fel i att ta tuben, det är ju så smidigt men jag vill inte riskera att få panikattack på tunnelbanan med massa folk…

8 reaktioner på “Då är vi på G!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.