Crowned in my waves

Jacka- HÄR // Byxor- Chiquelle // Skor- HÄR

Har suttit och klippt film hela morgon och sedan fick jag leverans på mina nya bord till hemmet. Jag ska byta ut soffbord och avlastningsbordet och det vägde så mycket att jag själv inte kunde bära det. Så jag smet ut till grannen som hade tre snickare hos sig och bad lite snällt om hjälp och visst var dom villiga att hjälpa. Jag bara drog till med valpögonen, beklagade mig att jag inte var så stark och log lite gulligt sådär, haha. 😀 Så nu står dom i lägenheten men jag måste få hjälp att packa upp dom för skivorna väger bly…

Hallå igår var jag hos >>Elin Johansson<< och visst blir jag mer än nöjd varje gång jag går dig för hon skapar magi med mitt hår men denna gång kände jag mig extra snygg. Så fort hon drog av mig kappan så bara BAAAM! Jag ville ha något längre hår med hjälp av >>Hairtalk<< men jag ville bort lite från den här fylliga effekten, jag ville att det skulle se lite mer naturligt ut så jag sa till och med till Elin kan du göra det lite mer stripigt. Och det kanske inte en frisör vill höra men hon fattade exakt vilken look jag var ute efter.

Hår gör verkligen så mycket, jag kan ha en skittråkig outfit på mig men genom att bara locka på håret och slänga på lite nude lipstick så kan jag känna mig on top!

Denna gång så bad jag även Elin att behålla min bottenfärg så jag slipper utväxt och det hon gjorde var att slinga lite i den för att fräscha upp den samt behandla och färga längderna. Exakt vad hon gjorde har jag noll koll på och det är ju bara att smita in på >>Elins blogg<< och fråga för hon är väldigt duktig på att svara sina läsare! Men färgen är magiskt och den får mitt ansikte att komma fram och poppa lite. Det är svårt att skapa en harmoni mellan ansiktstonen och håret men det är något som Elin är expert på, att anpassa håret efter kunden hon har framför sig.

Ni kan läsa hur Elin skapade min look på hennes blogg här!

Sitter i färg och fotar min goda cappuccino.
Före, ah hatar att ta den här bilden…
Men älskar den också för att då kan man se hur stor och bra skillnaden blir!
Love the hair, love my crown!

15 reaktioner på “Crowned in my waves”

 • frida skriver:

  Men sååå fin! <3

 • Sara skriver:

  Annica, Annica, Annica, vackra kvinna! Det spelar ingen roll vad du tar på dig eller förändrar håret så är du alltid så satans snygg! Går det att använda tofs/hög tofs med hairtalk?

  Kram
  Sara

 • anonym skriver:

  Vad fint men vad olika människor är. Hatar att bli fotad och har alltid varit sådan vill helst sitta i hörnan på typ en restaurang.

 • Maria skriver:

  Jag ska på en resa om 2 veckor och skulle vilja känna mig tajtare. Har du några tips?

 • Pernilla skriver:

  Annica, fy SATAN på ren svenska va snyggt det vart!!! Du är så jädrans snygg och nu menar jag både på in-och utsidan!!! <3 Hjärtat på rätt plats. Fina du! Skitsnygg outfit också, jäkligt ball!!! Ser ut som den direkt är tagen från värsta kampanjen för nåt coolt deminmärke! 😀 Hoppas du får en underbar helg, kramar!!!

 • Linda skriver:

  Super duper snyggt!! Älskar hårfärgen!

 • Sara skriver:

  Hon gör dig alltid fin i håret, men tycker inget slår när du hade kortare hår och en skarp ombre med riktigt ljusa, kalla längder! Eller den längre boben du hade kort efter det! Så sjukt snyggt!

 • Maria skriver:

  Kan du inte skriva ett inlägg om hur det är att använda hairtalk? Sliter det på håret? Syns fästena? Hur mycket behöver man ”fixa” etc. för att det ska se fräscht ut 😊

 • claudia skriver:

  gud vad snygg du va i håret där kan du inte ta kort på locktången eller plattsången du använde där och göra en video hur du fixar ditt hår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *