Creme för trött och glåmig hud

Innehåller adlink

Jag har ett hudvårdsmärke som jag håller hårt i just för att det fungerat så bra och länge för mig och det är Jan Marini. Men ibland så behöver man komplettera med kanske en ansiktsmask, ett annat serum eller nu i mitt fall en annan creme. Jag har känt mig lite glåmig i huden och det kan man göra ibland om man använder mycket syraprodukter och huden inte riktigt får den näring och fukt den behöver så nu har jag kastat in Sisleys Creme Reparatrice som är en otroligt näringsrik och reparerande creme. Cremen  bidrar till att motverka den skadliga verkan som miljörelaterade stressfaktorer har på huden. Den har ett högt innehåll av lindrande sheasmör som bidrar till att reparera försvagad och känslig hud, lugna irriterad hud, återfukta och mjukgöra huden.

Jag har kört den nu kvällstid i fyra dagar och märker redan så stor skillnad på min hud, den känns mer fyllig och lugn. Verkligen motsatsen till glåmig också. Så ni som också upplever att huden känns lite trött och stressad bör testa denna creme. Den kostar ganska mycket dock men kör den endas kvällstid och en lätt återfraktande på dagen så kommer du ha den ett bra tag. 😉

Pris: 50ml 1380kr >>HÄR<<


6 reaktioner på “Creme för trött och glåmig hud”

 • Sabina skriver:

  Hej Annica, jag har fått såna mörka ringa runt ögonen. Eller jag har alltid haft det, men tycker att de har blivit mer tydliga nu på senaste år (är 25 år). Jag smörjer med ögonkräm morgon och kväll. Jag har funderat på om det kan hjälpa med någon typ av filler, men vet du om det finns någon kräm som verkligen hjälper, och då menar jag inget smink utan även att man ser skillnad när man är osminkad. Just nu hjälper inget smink så mycket som jag vill, inget som jag har provat i alla fall, det skiner igenom trots concealer och duttar med Foundation runt på de värsta områdena. Jag vill känna mig bekväm både med och utan smink, men har jag inte smink så ser det ut som att jag inte har sovit på några månader.

  Med vänlig hälsning Sabina

 • mia skriver:

  Vilket pris. Är den värd det?

 • Molly skriver:

  Hej, körde oxå JM förut. Sedan testade jag Verso!
  WOW vilken lyster och slät hud jag fick. Älskar produkterna. Rekommenderar dig verkligen att prova några veckor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *